reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Bodzia - super fotki! A najlepszy taniec braciszków Super wyglądasz, kurtka bombowa! Mam podobną (btw, bardzo ją lubię i niestety robi się za luźna :-( minusy chudnięcia też są, o dziwo
Thinka - ślicznotka, rewelacyjna fryzura Długaśne włoski, to już pewnie warkoczyki były? Czy niewykonalne na razie?
Gwiazdeczka - na tych fotkach wygląda na starszego, tak z 1-1,5 roku bym mu dała;-) Poważna sprawa ta huśtawka SUPER
Thinka - ślicznotka, rewelacyjna fryzura Długaśne włoski, to już pewnie warkoczyki były? Czy niewykonalne na razie?
Gwiazdeczka - na tych fotkach wygląda na starszego, tak z 1-1,5 roku bym mu dała;-) Poważna sprawa ta huśtawka SUPER
buzc13
89gwiazdeczka89
no wlasnie nie wiem czemu on juz taki "duzy"
Bodzinka zdjecia imponujace
buzc Twój widze tez lubi zwierzatka, 1 fotka rewelacja
Bodzinka zdjecia imponujace
buzc Twój widze tez lubi zwierzatka, 1 fotka rewelacja
Smile_
Antek, Franek i Staś
Bodzinka... masz prawdziwe dwa skarby
A tutaj kilka zdjęć mojego przystojniaka
A tutaj siostra poszła na spacer o 18.. Jeszcze jej powiedziałam żeby nie szła daleko, bo mały za chwilę pójdzie spać na noc... No i wróciła i mówi: Robiłam co mogłam, ale padł przed bramą
Ciocia dała arbuza
A tutaj w swoim żywiole... Gitaryyyy
A tutaj kilka zdjęć mojego przystojniaka
A tutaj siostra poszła na spacer o 18.. Jeszcze jej powiedziałam żeby nie szła daleko, bo mały za chwilę pójdzie spać na noc... No i wróciła i mówi: Robiłam co mogłam, ale padł przed bramą
Ciocia dała arbuza
A tutaj w swoim żywiole... Gitaryyyy
kaczucha12345
smile mogę zarezerwować tego przystojniaka dla mojej księżniczki ?? :-)
sunnflower
reklama
krolcia
Jaka śliczna lalunia! Ćwiczycie już na urodziny to dmuchanie?;-)
Podziel się: