reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Bodzia - super fotki! A najlepszy taniec braciszków:tak: Super wyglądasz, kurtka bombowa! Mam podobną :-D (btw, bardzo ją lubię i niestety robi się za luźna :-( minusy chudnięcia też są, o dziwo:eek:
Thinka - ślicznotka, rewelacyjna fryzura:-D Długaśne włoski, to już pewnie warkoczyki były? Czy niewykonalne na razie?
Gwiazdeczka - na tych fotkach wygląda na starszego, tak z 1-1,5 roku bym mu dała;-) Poważna sprawa ta huśtawka :-D SUPER

Thinka, Bodzia, Gwiazdeczka! Cud, miód i orzeszki te Wasze raczki!
Thinka włoski rzeczywiście imponujące! Ten uśmiech powala!
Bodzia tej miłości między braćmi tylko pozazdrościć!

A tu Hubek podczas dzisiejszej wyprawy
LGIM0270.jpgLGIM0288.jpgLGIM0258.jpgLGIM0285.jpg

Bodzinka... masz prawdziwe dwa skarby :)

A tutaj kilka zdjęć mojego przystojniaka :)
IMG_5347.jpgIMG_5368.jpgIMG_5414.jpgIMG_5454.jpg
A tutaj siostra poszła na spacer o 18.. Jeszcze jej powiedziałam żeby nie szła daleko, bo mały za chwilę pójdzie spać na noc... No i wróciła i mówi: Robiłam co mogłam, ale padł przed bramą Zdjęcie846.jpg
Ciocia dała arbuza :)
Zdjęcie1228.jpg
A tutaj w swoim żywiole... Gitaryyyy Zdjęcie1236.jpg

no to i my na chwilkę - Wasze bąble już wstają i chodzą a my dopiero powoli stabilnie siedzimy - no ale cóż... za to umiemy dmuchać tak żeby świeczkę zdmuchnąć :)
20110727032.JPG

reklama
Do góry