reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
tak ostatnio zasypiamy
DSC00081.JPG

Maciek śliczny zęboszczeżok :-)
Gwiazdeczka brawo :-) A u nas wsio słuzy za drabine.....Także ochraniacz ani nie pomaga ani nie przeszkadza ;-)

ja tez sie zastanawiałam ostatnio czy go nie odwiązać ale mój ma jeszcze taki jeden etap w zasypianiu a wyglada to jakby walka byka tzn głową probuje staranowac łozeczko lezacz na brzuszku takze głowa jest cala bo jest ochraniacz a tak chyba ze 100 razy uderzyłby główka o szczebelka

hej grudnioweczki :)
Mam nadzieje ze niektore z Was mnie jeszcze pamietaja...jestem byla grudniowka.
Piekne macie maluszki!!!
na prosbe wstawiam fotle mojej czerwcowej gwiazdy :)
Livia urodzona 24 czerwca przez cc
waga 2970g i 53 cm dlugosci :)

i z dzis czyli 3 tygidnie i 6 dni :)

Śliczniusia!! Taki slodziutki pyszczek!! Ewa no to do ROBOTY ;-)
Ja też chce Maryske jeszcze buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Słodka...
Mi się aż smutnawo zrobiło jak sobie pomyśle, że mój mały tez był taki maciupki... a teraz już sam wstaje, siada itp. Szkoda, że te dzieciaczki tak szybko rosną...

Do góry