reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Te włosy mu tak sterczą same z siebie:tak:! Przy Matim ileż się natrudziłam, żeby miał małego jeżyka na roczek...doopa:wściekła/y:! Zaraz się kładły na gładko, a Danielowi na gładko się nie da:no:. Przyklepie mokre włoski jeszcze do skóry, noszę młodego, żeby leżały zgodnie z grawitacją:-D i co? Ledwo wyschną i stają jak antenki:-p.

Renia przestan sie mazac i chwytaj za nozyczki :p lepiej by Mikos mial krotsze a schludne wloski niz dlugie wchodzace do slicznych oczek i 5 dluzszych, 10 dlugich i 25 krotkich :D nie obcinaj mu od linijki tylko chwyc, zakrec i ciachnij :D bedzie wygladalo naturalnie a nie bedzie sie meczyl, ja wlasnie Arlenie obciachalam dzis bo jej na uszka 5 dlugich wloso zachodzilo i grzywka jej sie rozdwajala na boki przez co wygladala jak pan Zenek spod kiosku z piwem ;> ciacham by sie wszystkie wyrownywaly i rosly ladnie w coraz gestsza fryzurke :D

Renia przestan sie mazac i chwytaj za nozyczki :p lepiej by Mikos mial krotsze a schludne wloski niz dlugie wchodzace do slicznych oczek i 5 dluzszych, 10 dlugich i 25 krotkich :D nie obcinaj mu od linijki tylko chwyc, zakrec i ciachnij :D bedzie wygladalo naturalnie a nie bedzie sie meczyl, ja wlasnie Arlenie obciachalam dzis bo jej na uszka 5 dlugich wloso zachodzilo i grzywka jej sie rozdwajala na boki przez co wygladala jak pan Zenek spod kiosku z piwem ;> ciacham by sie wszystkie wyrownywaly i rosly ladnie w coraz gestsza fryzurke :D

A widzisz bo ja taki mazak jestem :-) Kurcze ale tak pomyślałam ostatnio że może mu nie obcinać bo jak on tak ciągnie sobie klejnoty że aż ciary mnie przechodzą to może będzie dziewczynką i długie włoski się przydadzą :-) hihihi

Jak sobie klejnoty ciągnie to ewidentnie facet!!!
Tylko oni tak bez pruderyjnie za krocze się łapią!
Mnie też było szkoda obcinać, ale lepiej obciąć, niż ma w oczki wpadać. Zaczesz na czółko i ciachnij tylko tyle żeby nie wpadały.

Jak sobie klejnoty ciągnie to ewidentnie facet!!!
Tylko oni tak bez pruderyjnie za krocze się łapią!
Mnie też było szkoda obcinać, ale lepiej obciąć, niż ma w oczki wpadać. Zaczesz na czółko i ciachnij tylko tyle żeby nie wpadały.

DOKŁADNIE hi hi hi hi ;-)

reklama
A widzisz bo ja taki mazak jestem :-) Kurcze ale tak pomyślałam ostatnio że może mu nie obcinać bo jak on tak ciągnie sobie klejnoty że aż ciary mnie przechodzą to może będzie dziewczynką i długie włoski się przydadzą :-) hihihi

On odkrył, że jest chłopcem. Poznaje swoje ciało. ;)

Do góry