reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Tak, w komplecie jest jeszcze pomarańczowy w paski :) ... Mamy kilka tygrysków w różnych rozmiarach.. muszę mu zrobic zdjęcie w towarzystwie kolegów :D

A tutaj jeszcze jedno... takie kichające :D
Zobacz załącznik 365307

Nieźle. ;) Widze nadal pozostała południowa uroda. ;)

Jeszcze kilka zdjęć mojego malutkiego...
W drodze do Berlina...Zobacz załącznik 365271
W foteliku czekając na jedzonko Zobacz załącznik 365272
Poranna pobudka u rodzinki w zagermanicy :) Zobacz załącznik 365273

I te wielkie oczy. ;)

Mój mały śmiechacz po obiedzie Zobacz załącznik 365167 i po porannej pobudce o 9.20 :)Zobacz załącznik 365168

Szczęśliwe dziecko, mógły zostać komikiem. Jestem pewna, że największego ponuraka by rozbawił swoim uśmiechem. Aj, Antek Antoni śmiechotek. ;)
Nie wiem jak Twój maż wygląda, ale synek bardzo podobny do Ciebie. ;)

Bodzia - super fota Fifiego z rogami - genialną minę zrobił. Uśmiech a la Mona Lisa;-)
Smile - Świetne fotki, zwłaszcza to kichnięcie :-) - rewelacja. Fajnego śmieszka masz w domu;-) To u was rodzinne? Twój nick w takim razie nie jest przypadkowy;-)

A nas tu dawno nie było, więc na chwilkę się pokażemy, z nowymi umiejętnościami.
Zobacz załącznik 365524
Zobacz załącznik 365523
Co prawda, przy wyczynach Aluśkowej Amandy to pikuś, ale ja i tak jestem dumna z mojego akrobaty;-)

Super !!! Zaraz pobiegnie zobaczysz. ;)

No nie mogłam się powstrzymac :-)

dsc06042f.jpg

By bodzinka at 2011-06-21
dsc06043.jpg

By bodzinka at 2011-06-21

Diabelskie anioły, albo anielskie diabły. Urzekły mnie te niebieskie oczy. ;)

reklama
A tu kilka zdjęć Hubka z tego tygodnia ;-)
Chciał pochwalić się ząbkami100_3529.jpg
Przyłapany!100_3570.jpg
Grudniaczki już chwalą się raczkowaniem to Hubcio chciał chociaż pochwalić się super klockami i uśmiechem ;-) heheh100_3559.jpg100_3552.jpg

reklama
Do góry