reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Z Oli będzie stuprocentowa kobieta. Już po tych minkach widać, że będzie potrafiła niewinnymi oczętami osiągnąć wszystko.

Fifi - zdolniacha. Ja ciągle czekam, aż Idencja przestanie się wściekać, kiedy nie może czegoś dosięgnąć i podniesie w końcu tyłek.

reklama
DSC05497.jpgDSC05496.jpgDSC05500.jpg
Sprawne nogi podstawa udanego obiadu :)

Mój Półroczniak przed piwem ;-)Zobacz załącznik 360479
Tutaj mina po piwie ;-) Zobacz załącznik 360485
A tu dwa gremliny ;-) Zobacz załącznik 360491

Hehehe piwosz mały hehehe Boski jest :-)

wstawiam kilka aktualnych fotek Oli

Słodka księżniczka,superowskie oczka i w ogóle jest cudna,buźki :)

Ależ on jest zajefajny i wygląda jak dziewczynka.Cudne niebiesiutkie oczka i hm... już takiego umorusanego malucha dzisiaj widziałam :-)

Hejcz coś bardzo dobrego chyba mu dawałaś, bo całym sobą to pochlaniał ;-)
Bodzia, aż łezka mi się zakręciła jak to zobaczyłam! Cudowne...normalnie zazdroszczę Ci takiego widoku. Taki samodzielny Ci się synek robi. Hubert to podobnie jak Ida Cwietki tylko się wkurza jak czegoś sięgnąć nie może i na wkurzeniu się kończy.

reklama
Śliczniutka Basia i duża dziewczynka :-) A pomocnica tez rewelacyjna :-) Przydałaby mi się taka pomocna dłoń :-) No i mamusia też fajniutka i zgrabniutka :-)

Do góry