reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Gwiazdeczka super synus:-)A jak slicznie siedzi, brawo:tak:
A to kilka fotek Jasia i troche Adasia z ostatnich dni:-)
DSCN0383.jpgmmmmm dobra zupka:-)

DSCN0434.jpgale ja kocham swojego braciszka:tak:

DSCN0461.jpgnie ma to jak przewroty na kocyku:-)

DSCN0403.jpga to ostatnio bardzo ciekawe zjawisko, ktore zaobserwowalam z balkonu:eek:

reklama
oj gwiazdeczko śpieszy synuś ci do dziewczyn - tak ci szybko rośnie! :)
Asia Jasio ma śliczną czuprynkę, no i kolejna szczęśliwa co ma kochające się rodzeństwo

Jaś śliczny:))
Filipek ma piękne oczki:))

a tutaj moje dzieciaczki (zupełnie niepodobne do siebie:p) : rankiem:
SAM_0300.jpg

No sliczne dzieciaki:-)

asja no niepodobne hehe, Maciuś chyba bardziej "Twoj" co?:-)

Bodzia alez On ma wypas w tym wózku hehe"-D śliczny jest;) i jaki sliczny ma kolor oczu!

asia Jaśko ma boska tą czuprynkę:-D mam wrażenie że na tej ostatniej fotce widzę morze tam hen daleko....;-) mieszkacie nad morzem? bosko!

gwaizdeczka ależ Wojtus się zmienił! cudeńko:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry