reklama
wrublik7 urocze masz królewny
Bodzinka bardzo ładnie wyglądałaś na chrzcinach
buzc13 niezłe pozycje przyjmuje Twój synio:-):-)
ewa86pan demolka przeuroczy:-):-):-)
Lalila słodziak do schrupania;-):-):-)
Sarka jej uśmiech powala na kolana:-):-)
Maga83 cudna panienka z Gabrysi
Za wszystkie komplementy odnośnie Martynki bardzo dziękuje
Bodzinka bardzo ładnie wyglądałaś na chrzcinach
buzc13 niezłe pozycje przyjmuje Twój synio:-):-)
ewa86pan demolka przeuroczy:-):-):-)
Lalila słodziak do schrupania;-):-):-)
Sarka jej uśmiech powala na kolana:-):-)
Maga83 cudna panienka z Gabrysi
Za wszystkie komplementy odnośnie Martynki bardzo dziękuje
ewa to Twój mąż też długowłosy?
Nie, "szaleństwo" to było odnośnie do śmiechu Łażę teraz koło Franka i go rozśmieszam, ale jakoś nie chce się zaśmiać
A mój Mąż włosy ma krótkie, ale nie takie całkiem, tylko takie, że da się je ułożyć - ma bardzo gęste i bardzo ładne włosy (co mówię niezwykle obiektywnie ). A ostatnio namówiłam go (po 2 latach próśb!) na brodę Taką tylko naokoło ust - bez policzków. I jestem dumna jako jego stylista, bo wszystkim się niesamowicie podoba
Ale cudny!!! Mój tak do brata się smieje ale jak widzi aparat to powaga na obliczu, za nic go nagrac sie nie da. Hmm teraz wcina moja ręke,,udało mi się złapać śmieszka, nie ma to jak tata rozśmieszy
[video]http://www.dailymotion.pl/video/xhzq2w_ymieszek_webcam[/video]
Ewa a ja odwrotnie walczę z bródką, mój mąż lubi sobie zapuścić bródkę z trzydniowego zarostu, a dla mnie ona jest be bo kłuje przy buziaku, no i córcię jak całuje to raczej ją też to kłuje
Bodzinka u nas podobnie że jak śmiech to ja za aparat, a wtedy małej szczęka opada i się patrzy jak by nigdy nic, ale dziś nagrałam z rana jej śpiew, tzn wiedząc że za chwilę zacznie wyśpiewywać położyłam obok niej dyktafon(niezastąpiona komórka) no i czekałam czekałam, aż ta zaczęła stękać postękiwać i w końcu wydała aaaaaa tonowane na arię poranną, a teraz nie mam kabla by to zgrać i się pochwalić
Bodzinka u nas podobnie że jak śmiech to ja za aparat, a wtedy małej szczęka opada i się patrzy jak by nigdy nic, ale dziś nagrałam z rana jej śpiew, tzn wiedząc że za chwilę zacznie wyśpiewywać położyłam obok niej dyktafon(niezastąpiona komórka) no i czekałam czekałam, aż ta zaczęła stękać postękiwać i w końcu wydała aaaaaa tonowane na arię poranną, a teraz nie mam kabla by to zgrać i się pochwalić
udało mi się złapać śmieszka, nie ma to jak tata rozśmieszy
[video]http://www.dailymotion.pl/video/xhzq2w_ymieszek_webcam[/video]
To tak jak aj wczoraj ze śmiechem. Też dyktafon(telefon) ukryłam. I tez nie mam za bardzo jak zgrac...Ale pokombinuje :-)Ewa a ja odwrotnie walczę z bródką, mój mąż lubi sobie zapuścić bródkę z trzydniowego zarostu, a dla mnie ona jest be bo kłuje przy buziaku, no i córcię jak całuje to raczej ją też to kłuje
reklama
taaa, długowłosy, łysiejący, ale dzielnie trzyma fason i twierdzi, że prędzej mu wypadną niż obetnie:-), (mam nadzieję, że tego nie przeczyta, hehe)
hahaha:-):-) mój dokładnie to samo mówi
a swoja drogą to chciałabym, żeby córcia, która jest bardzo podobna do męża (blond, niebieskooka) też miała kręcone włosy, jak mąż. A niestety, proste ma
wrublik fajnie się śmieje. Maciek mi spal na kolanach a jak usłyszał, to się obudził
Ostatnia edycja:
Podziel się: