reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Ale zazdroszcze,u nas szaro buro i ponuro.Chyba moi chłopcy nie pojeżdzą na sankach w tym roku.Taka mamy dzis zime!!!
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
MONIA-zdjecia super,ja uwielbiam zdjecia na sniegu :-):-)dziewczyny sie pewnie cieszyly
Paula 13
mama Wiki i Tati
To drugie zdjęcie jest super!
monia2925
mama Karoli,Kingi i Pati
Czesc Kobitki!!!!:-)
Byla zima i nie ma zimy :-(,dzis juz wszystko topnieje,tylko jeden dzien szalenstwa,dziewczyny byly zachwycone pojezdzily na sankach i to im musi wystarczyc ha,a podobno w irlandii nie ma zimy,a tu taka niespodzianka,a i dzis lekcje tez odwolane!!!
Byla zima i nie ma zimy :-(,dzis juz wszystko topnieje,tylko jeden dzien szalenstwa,dziewczyny byly zachwycone pojezdzily na sankach i to im musi wystarczyc ha,a podobno w irlandii nie ma zimy,a tu taka niespodzianka,a i dzis lekcje tez odwolane!!!
malaulka
Podwójna mamusia
No to ja Wam prhttps://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=111160&stc=1&d=1232897059zedstawiam moje córki
Załączniki
Paula 13
mama Wiki i Tati
ale śliczne laski
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
MAŁAULKA-dziewczyny super:-):-)A Lenka jak ładnie główkę już podnosiOj i znowu sie powtórzęale masz fajnie,że masz dziewczynki
malaulka
Podwójna mamusia
Paula, Doris- dziękuję, szczerze powiem że bardzo się cieszę że mam 2 corki, oczywiście nie mam nic przeciwko chlopcom ale chyba mam aspiracje do wychowywania córek i gdybym miała mieć jeszcze jedno to chyba też chcialabym dziewczynkę( mąż byłby już wtedy biedny)
reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
OJJ jakie lalunie pięknotki:-):-)
ja tez chciałam mieć dziewczynkę,ale niestety :-(
Ale pamiętam jak kiedyś babcia mojego m.mi powiedziała żebym na dziewczynkę nie liczyła bo mężczyźni z ich nazwiskiem nie potrafią dziewczynek robić
a tak dla ciekawości mój mężuś ma dwóch braci.
I jak jest w rodzince męża 10 dzieci w wieku 1-10 lat to jest jedna dziewczynka.
ja tez chciałam mieć dziewczynkę,ale niestety :-(
Ale pamiętam jak kiedyś babcia mojego m.mi powiedziała żebym na dziewczynkę nie liczyła bo mężczyźni z ich nazwiskiem nie potrafią dziewczynek robić
a tak dla ciekawości mój mężuś ma dwóch braci.
I jak jest w rodzince męża 10 dzieci w wieku 1-10 lat to jest jedna dziewczynka.