reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sugar, ale superaśne dziełko sztuki! sivle, moni, ale macie szczuplutkie nogi :).
Moje powooooli gubią tłuszczyk, ale jeszcze sporo zostało. Za to brzuszek to już wspomnienie, został taki, jak na początku ciąży tylko miękki :)

reklama
Efa- a nie teskno Ci za brzuszkiem?:)

sivle-ja tez staram sie co tydzien brzuch obfocic. Mamy zreszta podobne brzuszki:)

Oto zdjecia z dzisiaj, odkad jestem w szpitalu i szprycuja mnie aminokwasami, to brzuchol rosnie mi w zastraszajacym tepie. A jeszcze 2 tyg do konca!!

Załączniki

• 37t6d (1).jpg
    37t6d (1).jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 152
Zobacz załącznik 290330 cały czas liczę, że może zobaczę czy mi ten brzuch opadł czy nie. I dalej nic takiego nie zauważyłam :/
nie tylko Ty :laugh2: ale coś mi się zdaje, że przy takim brzuszku to trudno będzie cokolwiek przyuważyć. Jak ja to mawiam: "takie małe coś może opaść?" ;-)

nosz napatrzeć się na te Wasze brzuchalki nie mogę. Ślicznie.

Oto zdjecia z dzisiaj, odkad jestem w szpitalu i szprycuja mnie aminokwasami, to brzuchol rosnie mi w zastraszajacym tepie. A jeszcze 2 tyg do konca!!
Matkuś MORIAM ale z Ciebie zgrabniacha:)

Mi, mimo że nikt mnie niczym nie szprycuje, też brzuch z dnia na dzień rośnie. Aż ostatnio D. (który zazwyczaj powstrzymuje się od komentarzy dot. mojego brzuchala, bo twierdzi, że jak na koniec 9 mies. to jest jakiś maławy zdeka) wypalił coś w stylu "Duża coś ta Liśka się zrobiła" czyt. "aaaleee Ci bęben urósł" :-p

sugar_and_spice - Przesłodkie! ;)
Od razu przypomniała mi się moja ukochana suczka "Misia", kochane zwierzę. Uwielbiała dzieci i była strasznie opiekuńcza.
2 lata jej już nie ma :(

reklama
sugar świetne zdjęcie i cudny psiak :-) mój się wlasnie nie chce tulić do brzucha za to czasem go liźnie:-Dzwłaszcza jak balsamem smaruje:-D:-D Dziewczyny ja normalnie w depreche wpadłam jak zobaczyłam te Wasze brzusie to ja taki miałam w 6mcu jak Wy macie w 9 :szok::szok: to ja nawet nie ciężarówa jestem a Kamaz czy jak zwią to wielkie niebieskie auto:no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry