reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
super brzusie dziewczyny
a oto i nasz brzus z soboty
i jak patrze to dzis juz jest wiekszy

Załączniki

• gos.jpg
    gos.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 65
pokaźny brzuszek margerrita :) ale śliczny!

a mi pani w sklepie dzisiaj powiedziała, że wyglądam jak w 6 miesiącu... a tutaj już końcówka ósmego.

monia raczej Cię małż nie dogoni ;-) cudny domek dla maluszka!
Pewnie nie dogoni:D I dziekuje bardzo ;-* Ja to pamietam jak mi mowili ze taaki mały ten brzuch, a teraz jak zaczal rosnac to normalnie szaleństwo. Robimy takie zdjecia co tydzien, w porownaniu sprzed tygodnia jest duza roznica ;-)

margerrita- Supermieszkanko ;-) Ehh , pamietam jak tu wklejalyśmy ledwo widoczne brzuszki a teraz :szok: ... teraz to jest co pokazywać :-D

margerrita bardzo ładny brzuszek i patrząc na Twój- stwierdzam że mam prawie takiej samej wielkości jak Twój :)
monia myślę że raczej Twój mąż nie ma szans przegonić Cię jeśli chodzi o wielkość brzuszka. Śliczny!

a mi się na dole brzuszka obok pępka zrobiły rozstępy :( :(

Dziękuję :-) Wiesz co... mi też chyba wyskocza koło pepka, widze ze ta skora w tamtych okolicach ledwo wytrzymuje :-(

To tak jak u mnie. Pępek stał się płaski niczym deska a skóra koło niego jest bardzo cieńka i widać, że już długo nie wytrzyma. Nie pozostaje nic innego niż tylko smarowanie mazidłami przeciw rozstępom i nadzieja, że jednak obejdzie się bez większych niespodzianek.

reklama
wow brzusie macie piękne :) i takie słodkie :). My może na weekendzie jakąś ostatnią sesje zrobimy to coś wkleje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry