reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Efa - ja tez mam ten sam problem z pastą do zebów i nie tylko :D Brzuchol tak odstaje ze ciągle mam plamy po czymś na ubraniach. A to się dotknę brzuchem do blatu brudnego, a to mi pasta kapnie, a to przy jedzeniu coś spadnie - normalnie wylądowałoby na podłodze, ale teraz to nie ma innej opcji niż, żeby mi się o brzuch nie zahaczyło:sorry: Normalnie wszystkie 'domowe' ciuchy mam poplamione na brzuchu

reklama
nice-girl no no pokazny ten twoj brzuszek jak na 4 kg :)
mi tez czesto cos laduje na brzuchu hehe
czy was tez brzuszek ciagnie, zwlaszcza jak wstajecie? mi sie wydaje ze mldy tak sie dziwnie uklada ze rwie mnie czesto w dole brzucha, zwlaszcza jak zmienie pozycje z siedzacej na stojaca....musze go wtedy podtrzymywac od dolu....

Oj pokaźny... Ale też nie startowałam z całkiem płaskiego, no i nie ukrywam że nie miałam pokaźnych mięsni brzucha, a wtedy wywala mocno brzuszek ;) W ogóle mam wrażenie, że mały już się tam ledwo mieści. Chyba ostatnio sporo podrósł, bo jego nóżki czuję już za żebrami pod samymi piersiami. No i w ogóle to wygląda tak jakby brzuch chciał się jeszcze bardziej rozszerzyć ale granica żeber i kości biodrowych go blokuje.

A z tym ciągnięciem też tak mam, ze czasem muszę brzuch podtrzymywać od dołu, bo inaczej to tak ciągnie że chodzić nie mogę.

Sivle - jak Ty to zrobiłaś, że masz taki mały brzusio? Ale zgrabniutka jesteś :) To Ty to chyba nic nie przytyłaś w tej ciąży.
Ja mam niecałe 4kg na plusie, a mam mega brzuchol.
Oj przytyłam, przytyłam, 8 kilo także to wcale nie tak mało ;) A brzuch nie wiem dlaczego taki mały. Wszyscy mówią, że pod sam koniec mi bardzo urośnie i pewnie tak będzie ;)
Kiedyś słyszałam, że jak ktoś ma mocne mięśnie brzucha to dłużej się utrzymuje w ciąży płaski. U mnie to się kompletnie nie sprawdza bo jestem totalnym leniem i nie pamiętam kiedy ostatnio ćwiczyłam, robiłam brzuszki. Po 10-ciu mam zadyszkę :D

A z tym ciągnięciem brzucha w dół to mam to samo jak czasami wstaję, albo nagle się schylę i podniosę. Też muszę podtrzymywać dłonią bo mam wrażenie, że zaraz "pęknie". Do tego jakby skurcze i twardnienia. Ale może na tym etapie ciąży to norma..

Ostatnia edycja:
Kurcze ja chciałam dzisiaj fotkę strzelić, ale sama nie mam jak. Normalnie w kadrze się już nie mieścimy. Dzisiaj taki wielki mi brzucho się wydał, że szok.

nicegirl korcze to dopiero brzuchol!!! Super ! Kazda z was ma slodkie brzusie! Morze i ja jutro cos wstawie:)

To mój brzusio 30 tydzień

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 80
  • 2.jpg
    2.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry