reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Efa to niby tylko 5 tygodni roznicy a roznica kolosalna... az sie nie moge doczekac

A może to tylko ja tak rosnę, jak dmuchany balon i u Was nie będzie tak "źle" ;). Przyznam Wam się, że jestem przerażona, jak sobie pomyślę, że to brzucho tak jeszcze przez 5 miesięcy będzie rosło, rosło, rosło... aaaaa!!!

reklama
Muminka cudny brzusio ale ja też niczego sobie jak widać pokazuje tylko brzuszek bo jakoś nie uczesana jestem :) SDC12187..JPGSDC12188..JPG

Efa faktycznie brzuchol masz fantastyczny! Śliczny.

Ja też się cieszę ze swojego :)

sliczne juz te brzuszki i niektóre juz spore a to mój prawie 15 tydzien choc mi sie wydaje ze taki miałam bo ja tłusta i tak jestem Snapshot_20100406_.jpg

:) super Wasze brzuszki i cieszy mnie bardzo, że nie tylko u mnie widać już pokaźny ;)

Ale fajnie że tu zajrzałam :-)

Natolin ja podpisuje się pod Twoim postem ;-)
Jakoś tak raźniej mi się zrobiło :-D

Brzuszki śliczne! :)
U mnie rano niewiele widać, ale za to wieczorem po kolacji robi się brzusio typowo ciążowy :) Z tego co wiem to pojawianie się brzuszka zarówno ciążowego jak i takiego "po jedzeniu" zależne jest od siły mięśni brzucha, osoby które uprawiały regularnie sport, ćwiczyły mięśnie brzucha i mają te mięśnie mocne potrafia mieć płaski nawet po dużym obżarstwie a w ciąży znacznie później widoczny od osób które wcześniej nie wzmacniały mięśni brzucha lub z natury mają je słabsze. Wtedy nawet jak się najemy to żołądek i pełne jelita wypychają brzuch bo jego mięśnie słabiej trzymają. Ja nie należę do fanów dużej aktywności fizycznej i brzucha idealnie płaskiego nigdy nie miałam więc i teraz zwłaszcza jak się najem porządnie brzuszek mam, ale to mnie akuratnie nie martwi - chciałabym mieć już tak dzidziusiowy brzuszek jak niektóre z Was, nie mogę się już doczekać i będę dumnie z nim chodzić :)

lolisza- dokladnie tak, jak piszesz. Dlatego bardzo zdziwilam sie , ze juz mnie zaczelo wywalac:) Ja od lat jestem instruktorem aerobiku, na miesnie brzucha nie narzekam- a tu taka niespodzianka:) Normalnie widac u mnie zarys miesni, a teraz brzuch pokryl sie warstewka tluszczyku(choc wagowo nie przytylam) , miesni nie widac, a na dole robi sie balonik:) Fakt faktem, od miesiaca prawie sie nie ruszam, a normalnie bylam bardzo aktywna:(

reklama
Ojenki jak ja sie ciesze ze niejestem jedyna z wielkim brzuchem! Ja naprawde myslalam ze on jakis taki za duzy a tu widze ze sama niejestem! Za jakis czas wkleje inne zdjecie i beziemy porownywac jak nam rosna. AAch dziewczyny piszcie przy fotkach ktory to tydzien. Jak wiem sama z siebie wpadlam 2 msc temu na forum mam z lipca i czerwca i tam tez byly fotki i niestey czesto pisalo "moj brzuch na dzien dzisiejszy" albo nic niepisalo i bylam smotna bo musialm liczyc by sprawdzic kiedy i moj brzuch bedzie tak wygladal. Dziekuje z gory i czekam na dalsze fotki bo sa naprawde sliczne!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry