fasolkaania
Fanka BB :)
ja uwielbiam moj brzuszek pewnie dlatego, ze to moja pierwsza ciaza, w drugiej pewnie jest juz mniej entuzjastycznie! a moj M to ciagle na mnie krzyczy, ze mam przestac sie za niego trzymac.
Ale wiecie co ja na przykład lubię sobie leżeć i trzymać rękę na brzusiu i sobie wtedy rozmyślam Ale zauważyłam, że często robię to także bezwiednie. Ręka sama tam idzie.............
Co do wieku to powiem wam, że teściu jakiś czas temu gadał, że "a młodzi są mają czas" (taaaaaaa jasne ja juz 28 lat, mój 32, 5 lat po ślubie i 3 lata starań) a on sobie takie gadanie serwuje. Ale jak się dowiedział, że będzie dziadkiem oprócz tego, że zbladł jak ściana to się cieszy jak ............... normalnie byłam w szoku.
I ciało faktycznie jakieś takie inne mi się zrobiło, ale ja mam genetycznie przekazane tendencję do polepszania się wszystkiego z wiekiem. Moja mama schudła ze 132kg do około 80, nie ma wiszącej skóry, żądnych brzydkich rozstępów i co najważniejsze utrzymuje to już jakieś 7 lat. Więc pocieszam się tym, że u mnie w rodzinie świruje się później,siostra mojej mamy też dietę i itp zaczęła po urodzeniu córki w wieku 38 lat