reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
początek 7:)

Załączniki

• w.jpg
    w.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 67
Jestem pod wrażeniem wszystkich brzuszków!- już się martwiłam,że mój jest zbyt okazały,ale jak sobie porównuję z Waszymi, to wydaje się,że wszystko jest w jak najlepszym porządku:tak::happy:

Ja w porównaniu z waszymi brzuszkami to mam nic. Zaczyna mnie to martwic. Dwójka dzieci w brzuchu, a on taki mały....:-(

Gosia wklej zdjęcie to ocenimy;)nie martw się - moja znajoma miała bliźniaki a brzuszka wcale nie miała dużego, a dzidzie średniej wielkości także spokojnie;)

o prosze jakie okazale brzuszki, a pamietam jak jeszcze calkiem nie dawno sie martwilyscie ze nie widac ze ciazowe, a tu teraz przesliczne pileczki...

demsik jak bedziesz pisala odpowiedz to ponizej masz "zarzadzaj zalacznikami" i tam dodajesz fotki.

gosia_ mi sie wydaje ze czesto zdjeca nam troszke powiekszaja brzuszki, bo mi moj na zdjeciach wydaje sie sporo wiekszy od tego ktory widze w lusterku.

Marti śliczny brzuszek:rofl2: A ta bluzeczka podkreśla Twój błogosławiony stan:tak:Super
gosia_ mi sie wydaje ze czesto zdjeca nam troszke powiekszaja brzuszki, bo mi moj na zdjeciach wydaje sie sporo wiekszy od tego ktory widze w lusterku.
Też tak się pocieszam:-D bo w kadrze brzusio wydaję się mega wielkim brzucholem:szok: a w rzeczywistości to nasz brzuch-normalny-nie za duzy nie za mały;-)

reklama
Do góry