moniSkaBe
Fanka BB :)
o jak milo to slyszec
od wszystkich na okolo slucham, ze mam juz duzy brzuch :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarnuszka czy mnie ominą to zobaczymy. Na razie się smaruję różnymi specyfikami i masuję bo niestety rozstępy lubią moją skórę :/a co tu robi Pani ktora nie jest w ciazy hihih....Koza gdzie ta dzidzia sie miesci?? no chyba w cyckach hehe skoro tylko biustonosze wymieniasz odrazu mleko juz pije .....ale super ze masz taki malutki przynajmniej Cie ominia rozstepy i wiszacy brzuch hihih
MoniSkaBe ja powiem, że duży ale chyba nie jestem dobrym odniesieniem A poważnie to bardzo ładny i zgrabny.o jak milo to slyszec
hahaha teścia może i przegonisz ale na pewno nie wcześniej niż w 3 trymestrze, jak jużmoniSkaBe- Śliczny brzusio, też chcę taki
koza71- Mój to raczej podobnej wielkości do twojego;-)
Oto mój gigant i porównanie z brzuchem teścia.
Narazie mizerniutko to wygląda, ale jeszcze go przegonię;-)
moniSkaBe- Śliczny brzusio, też chcę taki
koza71- Mój to raczej podobnej wielkości do twojego;-)
Oto mój gigant i porównanie z brzuchem teścia.
Narazie mizerniutko to wygląda, ale jeszcze go przegonię;-)