reklama
ionka
Fanka BB :)
fajne brzuszki :-)
mój M. codziennie rano i wieczorem mi mówi: o jaki juz duży! ;-)
no większy niż zazwyczaj, ale jak zmierzyłam spodnie sprzed roku, kiedy ważyłam jakieś 8-10kg więcej niż przed ciążą, to dalej luz w brzuszku
co do pępka, to u mnie nadal jest dziurka do środka w ogóle brzuszek mam jakoś nisko, jakby pod pępkiem
mój M. codziennie rano i wieczorem mi mówi: o jaki juz duży! ;-)
no większy niż zazwyczaj, ale jak zmierzyłam spodnie sprzed roku, kiedy ważyłam jakieś 8-10kg więcej niż przed ciążą, to dalej luz w brzuszku
co do pępka, to u mnie nadal jest dziurka do środka w ogóle brzuszek mam jakoś nisko, jakby pod pępkiem
A
adka696
Gość
ionka nie przejmuj się, ja też mam jeszcze taki niekształtny, taki jakby pod pępkiem ;-) Jeszcze troche i z dumą będziemy nosić duże okrąglutkie brzuszki
moniat84
Fanka BB :)
U mnie nadal nic nie widać, w pasie 78cm. Do bardzo szczupłych nie należę, od początku ciąży to może 2 cm mi przybyło. Zauważam jedynie trochę pełniejszy brzuszek ponizej pępka. Wszyscy, Ci co wiedzą o ciąży mówią, że się zaokrągliłam, lecz wczoraj się przekonałam u lekarza, że obcy jeszcze nic nie zauważają. W rejestracji, babka mi mówi, że nie może znależć mojej kartoteki, odpowiadam że pewnie jest tam gdzie pacjentki ciężarne, na to ona "A! to pani w ciąży, trzeba było od razu tak mówić"
Ostatnia edycja:
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- kochana ja mialam to samo tylko u mnie moj tesc mi dogadywal przy 1 ciazy ze juz za duzo przytyłam albo ze brzydka wygladam :/ albo ciagle jego matka (babcia M) mi dogaduje ze jestem gruba.... " jakbys była chudsza to bys była taaka ładna..." ale oczywiscie nkt nie pomysli czy moze jestem przy kosci z choroby a nie z żarcia...wyprowadzajac sie do mojego M wazylam 30 kilo mniej niz teraz...jakos u swojej mamy mieszkajac to bylam szczupla jak tylko sie wyprowadzilam 300km w inny klimat to zaraz w 4 miesiace mi przybyło 20 kg :/ ale co tam to przeciez moja wina bo codziennie jem po 30 paczkow i leze w lozku .....glupie takie ludzie poprostu brak wychowaniapokazcie pepki !
brzuchy przeslodkie. Jednak w porownaniu z Wami wszystkimi to moj brzucholek jest znosny. A juz myslalam ze jestem taaakaaaa gruba.. ciagle tesciowa mi chodzi i gada ze bede grubo chodzic w ciazy bo costam costam. Owszem do najmniejszych nie naleze ale grubasna tez nie jestem.
A ona ze mnie takiego wieloryba robi ze szok. Małpa..
śliczne brzucholki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Pierwszy raz pochwalę się swoim brzucholkiem, wybaczcie jakość zdjęcia, robione na szybko przed wyjściem z tel.kom.
13tygodni i 5 dni Powiem tak : wydaje mi się spoooory jak na ten tydzień, ale co mam poradzić przecież nie będę go wciągała
13tygodni i 5 dni Powiem tak : wydaje mi się spoooory jak na ten tydzień, ale co mam poradzić przecież nie będę go wciągała
A
adka696
Gość
neska1 wow ale duży brzusio mój dzidziuś jest o 4 dni młodszy a mój brzuszek jest o wiele mniej pokaźny!
neska11
Igi 04' Błażej 10'
No właśnie!!!Też mi się tak wydaje!!W pierwszej ciąży brzusio wyskoczył mi dopiero w 4-5 misiesiącu.
Ale lekarz powiedział że mam dużą macicę i dlatego tak się porobiło, dziecko jest w normie czyli nie za duże.
A poza tym nie będę ukrywaćże tłuszczyk też tam jest:-(
Ale lekarz powiedział że mam dużą macicę i dlatego tak się porobiło, dziecko jest w normie czyli nie za duże.
A poza tym nie będę ukrywaćże tłuszczyk też tam jest:-(
reklama