reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
hmm to ja mam 90cm, a zdawało mi się, że już go fajnie widać.... :hmm:

co do pępka to przy Olku mi wybiło go bardzo szybko, teraz chyba też tak będzie bo już prawie mam równy z brzuchem :-D

fajne brzuszki :-)
mój M. codziennie rano i wieczorem mi mówi: o jaki juz duży! ;-)
no większy niż zazwyczaj, ale jak zmierzyłam spodnie sprzed roku, kiedy ważyłam jakieś 8-10kg więcej niż przed ciążą, to dalej luz w brzuszku :tak:

co do pępka, to u mnie nadal jest dziurka do środka :-p w ogóle brzuszek mam jakoś nisko, jakby pod pępkiem :confused2:

ionka nie przejmuj się, ja też mam jeszcze taki niekształtny, taki jakby pod pępkiem ;-) Jeszcze troche i z dumą będziemy nosić duże okrąglutkie brzuszki ;)

U mnie nadal nic nie widać, w pasie 78cm. Do bardzo szczupłych nie należę, od początku ciąży to może 2 cm mi przybyło. Zauważam jedynie trochę pełniejszy brzuszek ponizej pępka. Wszyscy, Ci co wiedzą o ciąży mówią, że się zaokrągliłam, lecz wczoraj się przekonałam u lekarza, że obcy jeszcze nic nie zauważają:-p. W rejestracji, babka mi mówi, że nie może znależć mojej kartoteki, odpowiadam że pewnie jest tam gdzie pacjentki ciężarne, na to ona "A! to pani w ciąży, trzeba było od razu tak mówić":-D

Ostatnia edycja:
pokazcie pepki ! :-D

brzuchy przeslodkie. Jednak w porownaniu z Wami wszystkimi to moj brzucholek jest znosny. A juz myslalam ze jestem taaakaaaa gruba.. ciagle tesciowa mi chodzi i gada ze bede grubo chodzic w ciazy bo costam costam. Owszem do najmniejszych nie naleze ale grubasna tez nie jestem.
A ona ze mnie takiego wieloryba robi ze szok. Małpa..
- kochana ja mialam to samo tylko u mnie moj tesc mi dogadywal przy 1 ciazy ze juz za duzo przytyłam albo ze brzydka wygladam :/ albo ciagle jego matka (babcia M) mi dogaduje ze jestem gruba.... " jakbys była chudsza to bys była taaka ładna..." ale oczywiscie nkt nie pomysli czy moze jestem przy kosci z choroby a nie z żarcia...wyprowadzajac sie do mojego M wazylam 30 kilo mniej niz teraz...jakos u swojej mamy mieszkajac to bylam szczupla jak tylko sie wyprowadzilam 300km w inny klimat to zaraz w 4 miesiace mi przybyło 20 kg :/ ale co tam to przeciez moja wina bo codziennie jem po 30 paczkow i leze w lozku .....glupie takie ludzie poprostu brak wychowania

śliczne brzucholki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pierwszy raz pochwalę się swoim brzucholkiem, wybaczcie jakość zdjęcia, robione na szybko przed wyjściem z tel.kom.
13tygodni i 5 dni:-D Powiem tak : wydaje mi się spoooory jak na ten tydzień, ale co mam poradzić przecież nie będę go wciągała :-D:-D

No właśnie!!!Też mi się tak wydaje!!W pierwszej ciąży brzusio wyskoczył mi dopiero w 4-5 misiesiącu.
Ale lekarz powiedział że mam dużą macicę i dlatego tak się porobiło, dziecko jest w normie czyli nie za duże.:tak:
A poza tym nie będę ukrywaćże tłuszczyk też tam jest:-(

reklama
Do góry