reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
Chyba będe jedna z ostsnich ktora ukarze tu swojego OLBRZYMA:-D ale trzeba uwiecznic go bo juz niedlugo to bedzie wspomninie;-)

Załączniki

• 39,1..jpg
    39,1..jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 172
  • 39tc1dzien..jpg
    39tc1dzien..jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 159
dokladnie Marciaa i bedzie troche szkoda, mi jakos mojego brakuje, ale znowu ciesze sie ze widze swoja **** i schilic sie moga bez kucania. I tak jak sie patrze na ta swoja kruszynke, to nie mam pojecia jak ona sie tam miesiacila jeszcze z wodami i lozyskiem. Czarna magia. Jesli przybylo ci 17, to wogole tego nie widac, albo musialas byc naprawde bardzo chuda przed ciaza, bo wygladasz kwitnaco.

Dronka brzuszek sliczny i bardzo ksztaltny. Zadziwiajace jest ze tak szybko sie o nim pozniej zapomina, i nawet nie mozna sobie wyobrazic jak sie moglo miec taki duuuzy brzuszek w ciazy.

dokladnie Marciaa i bedzie troche szkoda, mi jakos mojego brakuje, ale znowu ciesze sie ze widze swoja **** i schilic sie moga bez kucania. I tak jak sie patrze na ta swoja kruszynke, to nie mam pojecia jak ona sie tam miesiacila jeszcze z wodami i lozyskiem. .Jesli przybylo ci 17, to wogole tego nie widac, albo musialas byc naprawde bardzo chuda przed ciaza, bo wygladasz kwitnaco.
.

To fakt ja też się ciągle zastanawiam gdzie wszystko się mieści.
PRzed porodem 1,5 roku dużo ćwiczyłam i moga waga wyjściowa 63 przy 174 wiec az taka chuda nie byłam..Ale dziękuje za komplement hih :)
i ja wklejam fotke z dzisiaj. Ostatnie dni z brzucholinem
Zobacz załącznik 228966

Marcia bardzo zgrabnie wyglądasz:) ja mam 18 kg na plusie i obawiam sie że tak szybko one nie znikną:(

Wama święte słowa - szybko zapomnimy o nich i wogle okres ciązy bedzie juz tylko wspomieniem:) ale nie wiem czy bede tęsknić...raczej za kopnikami niz za tym olbrzymem:):) pewnie juz czytanie nas - nierozpakowanych na watku głownym wydaje sie wam ze tak dawno to bylo i że te "problemy z wyczekiwaniem maleństw" byly takkkkk dawnooooooo temu i juz nie pamietacie tego!!!! heheh

Fajne te wasze brzuszki:-)
Ja się nie mogę przyzwyczaić, że nie mam swojego. Jak chodzę po ulicy, to zerkam na szyby, żeby uwierzyć, że już naprawdę go nie mam;-)

reklama
Dronka, Marciaa śliczne brzuszki macie. Cieszciesię, bo niedługo ich nie będzie. My z mężem zrobiliśmy taką fajną sesyjkę na 16 dni przed terminem. Ja chyba coś czułam, że ten mój nicpoń szybciej wyjdzie na ten świat :)
A wiecie co mam do tej pory. Jak się myje pod prysznicem to łapie się na tym, że nie leje gorącej wody na brzuch. Robiłam tak w ciąży, żeby synka nie "podgotować" bo ja lubie takie gorące kąpiele.
A to mój na 3 dni przed:

Załączniki

• P2270005..JPG
    P2270005..JPG
    18,8 KB · Wyświetleń: 194
Do góry