reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny oto co mi pozostalo 10 dni po porodzie. troche tego jest, ale uwazam ze nienajgorzej. :-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Monika jeszcze brzuszek troszkę jest mojej siostrze też został, ale jak ja urodziłam jakoś mi od razu oklapł, a w środku to się czułam tak jakbym żadnych wnętrzności nie miałam, ale na pewno trzeba czasu aby wszystko wróciło do normy.
Młoda mamuśka:)
Ja myślałam,że na pierwszym zdjęciu masz brzuszek po(zdziwiłam się,że nadal taki duży)...dopiero jak przesunęłam post zauważyłam,że nie
moniSkaBe
no niestety.. jeszcze jest :-)
ale jestem dobrej mysli :-) dietka karmiacej i dzidzia ssaca piers pomoze :-)
a po porodzie 1-2 doba to wygladalam jak w 6 miesiacu, taki flak mi wisiał :-)
naughty&happy
Mama Antoniego :D
no niestety.. jeszcze jest :-)
I ja jestem dobrej myśli :-) MoniskaBe działaj dalej - kibicuje Ci (mając nadal ponad 100 w pasie)
Ten wątek jest już dla mnie bardziej krzepiący ... bóle brzucha przy kurczącej macicy mnie zniechęcają do zakończenia ciąży
moniSkaBe
hehe ja mialam 117 na koniec ciazyI ja jestem dobrej myśli :-) MoniskaBe działaj dalej - kibicuje Ci (mając nadal ponad 100 w pasie)
Ten wątek jest już dla mnie bardziej krzepiący ... bóle brzucha przy kurczącej macicy mnie zniechęcają do zakończenia ciąży
a dzisiaj... 2 tygodnie po porodzie mam niestety 103
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Zmierzę się dzisiaj coś czuję, że będzie rekordowo heheh
Najgorsze jest to, że zanotowałam jakieś znaczki (że nie użyję znienawidzonego słowa rozstępy) na mym jednym boku ... najgorsze jest to, ze właśnie tam jakoś szczególnie nie wcierałam Musteli :-(
Najgorsze jest to, że zanotowałam jakieś znaczki (że nie użyję znienawidzonego słowa rozstępy) na mym jednym boku ... najgorsze jest to, ze właśnie tam jakoś szczególnie nie wcierałam Musteli :-(
reklama
moniat84
moniskabe- optymistycznie to wygląda, powiem szczerze, że myślałam, że jest gorzej, wyobrażalam sobie taką wielką obwisłą skórę
Ostatnia edycja: