reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Dzięki dziewczyny. Ja się juz czuję jak słoń, ale i tak długo się dobrze czułam, więc tak pewnie musi być,jeszcze chwilę wytrzymam.

reklama
dziewczyny oto co mi pozostalo 10 dni po porodzie. troche tego jest, ale uwazam ze nienajgorzej. :-)

e8o2u1.jpg

14cr05w.jpg

Monika jeszcze brzuszek troszkę jest :) mojej siostrze też został, ale jak ja urodziłam jakoś mi od razu oklapł, a w środku to się czułam tak jakbym żadnych wnętrzności nie miałam, ale na pewno trzeba czasu aby wszystko wróciło do normy.

no niestety.. jeszcze jest :-)
ale jestem dobrej mysli :-) dietka karmiacej i dzidzia ssaca piers pomoze :-)

a po porodzie 1-2 doba to wygladalam jak w 6 miesiacu, taki flak mi wisiał :-)

no niestety.. jeszcze jest :-)
ale jestem dobrej mysli :-) dietka karmiacej i dzidzia ssaca piers pomoze :-)

a po porodzie 1-2 doba to wygladalam jak w 6 miesiacu, taki flak mi wisiał :-)

I ja jestem dobrej myśli :-) MoniskaBe działaj dalej - kibicuje Ci (mając nadal ponad 100 w pasie) :-D

Ten wątek jest już dla mnie bardziej krzepiący ... bóle brzucha przy kurczącej macicy mnie zniechęcają do zakończenia ciąży :-D

no kochane jeszcze z brzuszkami, wklejac fotki zanim brzuszki poznikaja :) Ja moze jutro jakies ostatnie zrobie to i wkleje.

Zmierzę się dzisiaj :-D coś czuję, że będzie rekordowo heheh

Najgorsze jest to, że zanotowałam jakieś znaczki (że nie użyję znienawidzonego słowa rozstępy) na mym jednym boku ... najgorsze jest to, ze właśnie tam jakoś szczególnie nie wcierałam Musteli :-(

reklama
Do góry