reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
polka 84 bardzo kobieco wyglądasz :-)
Kasaii to wersja ciężarówki fitness heheh :-) śliczna kuleczka
To ja też dorzucę mój brzuś w 31 tygodniu
hehe tez zgrabniutki brzusio masz.
a nosisz chlopczyka? :-)
Kasaii z brzuszka wyglada ze dzidzius u Ciebie jest jakby pionowo i nadal wysoko, dlatego tak Ci do przodu nie wystrzelilo, zgrabny i sliczny.
Polka na zdjeciu czasami brzuszek wiekszy niz w rzeczywistosci, przynjamniej dzidzius ma komfort
Naughty Ty chyba masz date na 25-ty tak jak ja, dobrze pamietam?
brzuszki idealne dziewczyny
Polka na zdjeciu czasami brzuszek wiekszy niz w rzeczywistosci, przynjamniej dzidzius ma komfort
artystka92
Fanka BB :)
boskie macie brzuchyy
Śliczniaste. Gdyby nie męczarnia ze schodami na 4 pietro... Ale mimo wszystko i tak bedzie mi brzusia brakować jak urodze
Śliczniaste. Gdyby nie męczarnia ze schodami na 4 pietro... Ale mimo wszystko i tak bedzie mi brzusia brakować jak urodze
A my to dziś sobie fotkę zrobiliśmy i jaka ja jestem wielka....
o ja cie kręce ale kolos fajny
naughty&happy
Mama Antoniego :D
hehe tez zgrabniutki brzusio masz.
a nosisz chlopczyka? :-)
tak tak malutki mężczyzna we mnie pomieszkuje :-) dziękuję Ci za miłe słowa ... szczerze mówiąc "zgrabniutki" stan ostatnio rzadko odczuwam heheh
Kasaii z brzuszka wyglada ze dzidzius u Ciebie jest jakby pionowo i nadal wysoko, dlatego tak Ci do przodu nie wystrzelilo, zgrabny i sliczny.
tak koniec marca Wama :-) bardzo ładnie pamiętasz hehe
chociaż z usg wychodzi, iż tydzień dłużej też może posiedzieć w brzusiu - zatem mamy widełki - od 25 marca do 2 kwietnia - Maleństwo zadecyduje
naughty&happy
Mama Antoniego :D
candy śliczny domek ma Twoje Maleństwo ... widzę, że już dość nisko nosisz swojego Skarba
candy śliczny domek ma Twoje Maleństwo ... widzę, że już dość nisko nosisz swojego Skarba
nisko może dlatego że jest główką do dołu
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Śliczne macie brzuszki, każdy inny u mnie jest dzieciątko już główką w dół i raczej mam wysoko brzuch.