reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

no może i moja dzidzia sie inaczej ułożyła ;) narazie mam 99 cm ;p
Ale macie śliczne brzuszki :)))
Jejku jak ja sobie myśle że niedlugo bo juz tylko 2 miesiace i bedzie ze mną dzidziuś.. ;)) Teraz mi sie brzusio podoba, ciążowy ładny. A jak urodze pewnie bedzie brzydki i bede z nim walczyć

Aaa i ciekawa jestem czy jak urodze to nadal mi zostanie obżeranie sie hehe ;p

reklama
dziewczyny, nie martwcie się rozmiarami brzuszków :-) bodajże na styczniówkach jest dziewczyna, która w 9 miesiącu miała taki, jak ja w 4tym, a urodziła dziecko ponad 3 kilo :-)
a kiedyś czytałam artykuł o kobietach, które dowiadywały się o tym, że sa w ciąży w momencie rodzenia, czyli może i miały jakieś minimalne wzdęciowe ;-) brzuszki i tyle ;-)

ja nie wiem, ile mam w obwodzie, ale jednak mój brzuch jest z tych mniejszych, dopiero teraz ludzie zaczynają "odkrywać" moją ciążę :-p i mówię tu o np. rodzicach moich dzieci ze szkoły lub przedszkola ;-) czyli widzących mnie właściwie codziennie ;-)

Fajowy ten brzuszek. Mój to taki trochę bardzo smieszny. Heh. Wygląda jak doklejony. Jutro może zdjęcia wstawię mojej kuli potężnej.

bluberry super brzusio - zgrabna piłeczka.

a ja kurcze nie mam tej kreski.... :dry: przy Olku miałam... hmm ona to jest jak stoper do porodu, czyli ja chyba nie urodzę.. :shocked2:

reklama
u mnie kreski w ogóle nie ma :-p czy to znaczy, ze nie urodze wcale?? :-p;-)

patrze na wasze brzuszki i zauwazyłam, ze tak wysoko macie, a mój wyraznie opadł...

Do góry