reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

U mnie słodkiego za dużo nie było ale większość i tak M zjadł:sorry:
Jednak wolę dzisiaj nie mierzyć ile mam w pasie:zawstydzona/y:
Brzuszka samego w sobie nie mam dużego biorąc pod uwagę,że ważę 92kilo(18na plusie)...bo większość to tłuszczyk:zawstydzona/y:...ale na zdjęciu ładnie wygląda...podoba mi się bo tam się kryje nasze małe szczęście.

reklama
Dziewczynki śliczne brzuszki macie- takie piłeczki.:-) Ja to nawet nie mam się czym pochwalić, sąsiedzi to pewnie zorientują się dopiero jak urodze, że byłam w ciąży. Na dzień dzisiejszy w pasie mam cały czas 89 cm.

Oj Czarnuszka masz racje! :)
Wogóle dla mnie taki brzuszek to śliczniej wygląda od całej reszty, tzn jakbym miała wybrać zdjęcie modelki , a zdjecie kobiety w ciązy to napewno w ciąży. Jest to coś to sprawia że super wygląda kobieta :)

Dziewuszki ale macie cudne brzuszki!!!!!!!!!!!!!!!
Jednak racja ze kobiety w ciazy sa mega seksi!!:-D:-)

Czy ja wiem...
Ja tam nie czuje sie specjalnie seksi, wydaje mi sie ze mam wielki tylek i uda ( chociaz to raczej nie jest prawda ale ja sie tak czuje ), poza tym jestem ociazala, dysze i raczej bym dla siebie inne okreslenia znalazla niz seksi ;-);-) haha

Chociaz mi tez sie podobaja kobiety w ciazy ale moze nie sa dla mnie specjalnie seksi ale maja w sobie jakas taka magie :-)

Rybka piękny kształtny brzunio :))
mloda mamuśka widze że brzusio też pokaźny ;))
ramari maluśki taki jakiś ale słodziutki i napewnoo urośnie, nie zdziwie sie jak z dnia na dzień wyskoczy Ci piłeczka :))
patinka fajniusi brzuniooo :). A płeć już znasz? Taki szpiczasty ten brzuszek :D

Dzięki ;-) U nas będzie mężczyzna;-)

mloda mamusiu ale brzuuuuusio duuuzy ale śliczny :-)

Ja tam w ciąży czuję się o wiele bardziej seksi niż normalnie :-) To chyba przez cud życia - jak mój Ł mówi, hehe. Kobieta w ciąży dumnie prezentuje swoje wdzięki.. o wiele bardziej różowy wydaje się świat w ciąży :-p

lubię patrzeć na kobiety w ciąży, ale jak widzę swój brzuchol i to, jaka jestem ociężała, to nie wiem, gdzie ten seks :sorry:

reklama
na razie wstawiam takie zdjęcie, bo nie mieliśmy czasu zrobić brzucholkowi

to my we trójkę przy świątecznym stole:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC09259-1.jpg
    DSC09259-1.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 88
Do góry