reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

gosia_ ja też nie mam na brzuchu, mam na piersiach ( i to bardzo duże rozstępy bo zanim zaszłam w ciąże miałam rozm. 75D więc duże, a teraz juz sie w rozmiarach pogubiłam bo zadna bielizna dobra na mnie nie jest) no i na pośladkach mam pare ale mało :)

reklama
gosia_ ja też nie mam na brzuchu, mam na piersiach ( i to bardzo duże rozstępy bo zanim zaszłam w ciąże miałam rozm. 75D więc duże, a teraz juz sie w rozmiarach pogubiłam bo zadna bielizna dobra na mnie nie jest) no i na pośladkach mam pare ale mało :)

ech te rozstępy...przez nie przy każdym badaniu ginekologicznym i USG lekarz mnie pyta czy to moja pierwsza ciążą...a ja poprostu mówie że mam tendencje do tycia :dry:...kiedyś ważyłam prawie 80kg (w szkole sredniej bodajże) Teraz też mi nie dużo do 80 brakuje no ale wiadomo - noszę w sobie małego krasnalka :-D

Ja teraz o rozstępach nawet nie myślę.Mam ich pełno od dzieciństwa ale na szczęście same blade.Martwiłam się nimi przed ciążą gdy chudłam i liczyłam na zeszczuplenie do wymarzonej wagi.Myślałam sobie,że to pech bo nigdy stroju 2 częściowego nie włoże:sorry:.Przez czas ciąży martwię się wszystkim ale nie rozstępami:tak:

To teraz kolej na mój brzucholek :-)
Rozmiary może nie są imponujące, ale dzisiaj właśnie kończymy 28 tydzień.
W tle choinka :-)

Załączniki

• PC223771@@.JPG
    PC223771@@.JPG
    26,9 KB · Wyświetleń: 84
Co do mojego brzucha, to wczoraj w pracy był znajomy: jak jadłam kanapkę to powiedział, żebym nie jadła bo będę miała taki brzuch jak on :-) Później koleżanka go uświadomiła, że jestem w 7 mc-u ciąży, a jemu było głupio, że sie nie zorientował :laugh2:

reklama
Do góry