reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

dzieki babeczki, wszystkie jesteśmy najładniejsze mamusie na świecie!

juz tylko u mnie 57 dni i bedzie bez balonika zprzodu, troche bedzie brakować kopniaczków

reklama
A tak wygląda dzisiaj mój brzusio ( 30 tc + 5 dni)

(Po niedzieli postaram się wkleic zdjęcia lepszej jakości)

Ewan, Megii, Kamilka macie sliczne brzusie! Kazdy inny! Ewan szczuplutka jestes ze az ci zazdroszcze! Megii twoj brzusio to swietna kuleczka 9 jakos nie widac tych kilogramow o ktorych pisalas!!! A kamilka, to pierwsze zdjecie z tym nasmarowanym brzuniem to poprostu slicznosci! To w haleczce rowniez ladne, ale to pierwsze bardziej mi sie podoba bo i brzusio bardziej widac!!!

No no KAmilka śliczności poprostu.
Kreciku moje kilogramki są są, niestety :( tylko te czarne spodnie jakoś je zakamuflowały . Ale zawsze miło usłyszec komplementy od koleżanek, bo ostatnio od rodzinki coraz częściej slyszę " cześc grubasku " :laugh:

reklama
Ciaza to nie otylosc!!! Dlaczego ludzie tego nie moga zrozumiec?? My nie jestesmy grube tylko przybralysmy na wadze bo jestesmy w ciazy i tak widocznie ma byc!!! A ty megii sie nie przejmuj bo powaznie nie wygladasz na te kilosy!!! A gdybys byla faktycznie otluszczona to by i spodnie nie pomogly!!!

Do góry