reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Kamilka,ale śliczy brzucholek i jak aś ty opalona,normalnie wiosenna mamuśka! Ja marzę o fretce,narazie mam tylko taka maskotkę,ale wygląda jak prawdziwa,identyczna jak twoja! Już wiele osób sie nacięło,jak wchodzą do nas do pokoju ;D

reklama
Ewan, Kamilka brzusie prześliczne:) Kamilko Ty masz taką ciemną karnację czy stosujesz wspomagacze?:) bo zdrowy kolorek aż milo popatrzeć:)

No moj mezulek poszedl do pracy a ja wstawiam teraz fotki z niedzielnego spacerku poki komputer jeszcze chodzi!!

Kreciku gdzie ten Twój brzusio wogóle nie widać na tych zdjęciach żebyś była w ciąży ;) a tak poważnie to bardzo ładnie wyglądasz :)

kurcze śliczne te wasze brzuszki  ;D nie moge się nadziwić że takie zgrabne jesteście  :) wpadne w kompleksy  ;)  :D :D  :D laseczki ze hej!!!  ;D

diewczyny dziękuje za wszystkie komplementy a co do opalenizny to nic nie stosuję
to jeszcze zeszłoroczne pozostałości posolaryjne osobiście wydaje mi się że wyglądam jak córka młynarza!@

a to specjalnie for you Olu! dajami czasem w kość te dwa łobuzy ale nie oddałabym ich nikomu!

No nie wiem dlaczego mnie jeszcze porzadnie nie wypchalo, moj Kristi powiedzial ze jak jestem ubrana i stoje przodem to nie widac zebym w ciazy byla! A ja mam wrazenie ze sie taka Swinka Pigi zrobilam, bo przytylam na buzi i jeszcze w tej rozowej koszulce to jakos to razem pasuje!!!
A mordka twojej fretki Kamilko jest poprostu przeslodka, przeurocza!!!

Krecik,ale u was już pięknie wszystko kwitnie! U nas też zaczyna...I nie gadaj głupotek o śwince Pigi,wyglądasz uroczo w rózowej koszulce i ja tam brzuszek widzę :)
KAmilka,fredzia zarąbista!!!!!!!!! ;D

reklama
Agatko prześliczny masz brzusio a bluzeczka też słodziutka.

A żeby nie było zbędnego zastoju w tym wątku to pokażę mój brzucholek (28tc 5 dni)

Do góry