reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Marthusia, daje, daje. Czasami lepiej, czasami gorzej;). Marcinek w przedszkolu wiec Karolcia mi zostala sama w domciu. Bede wskakiwac, oczywiscie. o
Oj brzuszek z trzecia ciaza rosnie jakos szybciej :D.W poprednich to w 5 mies. wygladalam jakbym kapusty sie najadla. A teraz juz czuje roznice choc wagowo nic sie nie zmienilo.

reklama
jak tam kobitki, rośniemy? u mnie piłeczka wyskoczyła już ładna. Jak mój wróci z delegacji przegra do kompa i wkleję zdjęcia, słowo.

rośniemy rośniemy  ;D ale tak troszkę tylko  ;) z tym brzuszkiem to coś w tym jest mnie w drugiej ciąży i teraz zdecydowanie szybciej "wybrzusza"  ;) też postaram się coś wkleić ale to za tydzień po USG  :) buziaczki Dziewczynki  ;D

jak się naczytałam o tym rozchodzeniu się brzuszka na boki-że to na dziewczynkę, to ciągle pytam czy idzie mi do przodu czy na boki. Wiem, że to wcale może się nie sprawdzić, ale.....

no jest w tym coś  ::) mi córcia poszła w boczki  ;D a synek bardziej do przodu  :) ale koleżanka miała brzusia z przodu i wszyscy byli pewni że chłopczyk będzie a  druga córa była jak złoto  ;D wiec sama nie wiem...

nie, skóra nie swędzi, jeszcze..... tylko w nocy nie moge spać mimo że kładę się póżno
Olu-swędzi naprawdę, już???

reklama
Do góry