reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Oj Agatka,brzuńcio solidnie poszedł do przodu! A Tobie ślicznie jest w tej bluzce! Teraz to juz naprawdę mamcia jak sie patrzy,nikt nie zaprzeczy!

reklama
Wow, dziewczynki milo w kocu poogladac jakies zdjecia. Krecik brzuszek wyskoczyl, jak pamietam no zdjeciach w kurtce malo co bylo widac a teraz prosze...
Megi sliczny brzunio, troche niski tak jak u mnie :-) A słowo "celulit" powinno byc zakazane na naszym forum ;D

Dziękuję ale ostatnio naprawdę sporo przybrałam na wadze i pojawił się ten paskudny celulit. Modlę się tylko żeby rozstępy nie wylazły, z celulitem jakoś sobie potem poradzę a z rozstępami może byc dużo gorzej.

Brzucholek faktycanie mam nisko, robaczek wierci się na samym dole i co godzinę latam do kibelka na siusiu, a w nocy czasami wstaję nawet 6 razy.

uff 6 razy to troche duzo... Moj tez sie wierci...A jak mnie moj mezczyzna za mocno przytuli to dzidzia na pecherz mi sie kladzie i toaleta murowana.... A lekarz ostatnio jak badal macice to stwierdzil ze jest jakies 2-3 cm nad pepkiem ale jak dzidzi kopie to zawsze czuje je w dolnej czesci podbrzusza.. :)

Dużo. Czasami to mnie to do szału doprowadza, bo w dzień tak mi to nie dokucza. A ten mały " smarkacz " ;) to chyba lubi miękki pęcherzyk bo bardzo często na nim leży i widać na dole brzucholka dwa rogi :D a teraz to chyba wyczuł że o Nim gadam do zaczął się wiercić.

reklama
Megii doskonale Cie rozumiem jak byłam na usg w poniedziałek i mały jest nóżkami w dół
i centralnie kopie mnie po pęcherzu a ma już czym prawie 700 gram!! ::) ::) ::)
w nocy mam to samo ja już nie śpię tylko drzemię bo potrafię budzić sie co godzinkę i to samo mam jak chodzę
co chwila chce mi sie siku :p :p

Do góry