reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Troche krzywo, bo akurat w momencie zdjecia kamerka mi spadla z pólki :( Ale chyba nic sie nie stalo...

reklama
No super super!!! Tak oceniajac ten okazaly brzusio, stawiam ze tez bedzie to chloptas!!! Ladnie wygladasz i teraz moge to powiedziec bo widac buzke!!! :D :D :D

hihi i bez maski :))
dzieki Kreciku.. zobaczymy jutro... kurcze ciesze się bo mielismy termi na 10 marca.. a tu sie tak fajnie zlozylo, ze to juz jutro - jakas babka zrezygnowala.

To fajnie ze zrezygnowala! Jakas dziwna!!! Ale to lepiej dla ciebie!!! Jestem ciekawa jutrzejszego wyniku!!!!

Pięknie Ci z tym brzuszkiem Elpis, miłego oglądania bobaska jutro. Ja dopiero w przyszłą środę idę na USG i już tak czekam z niecierpliwością, szczególnie że mi brzusio twardnieje a mój gin nie znajduje powodów dlaczego ta moja maciczka tak się kurczy, ale pocieszające jest to, że szyjka jest ok i dzidzia ruchliwa.
Pzdr

Superaśny brzusio Elpis  ;D Krecik stawia na chłopaszka to ja dla odmiany na dziewczynkę  ::)  nadmienie ze u siebie też stawiałam na dziewczynkę  :D

Dzieki dziewczynki za te komplementy :))
A co do kiecki to ona ma juz ho ho ho lat... Kiedys kupilam ja w sklepie indyjskim bo lubilam w takich luznych ciuchach biegac latem. A teraz jak znalazl - nie dosc ze w chalupie mam upal - bo nie mamy zaworów na kaloryferach i grzeje na maxa, a do tego jest miejsce na brzuszek:)))

reklama
No ciekawe, ktorej przepowiednia sie sprawdzi - Twoja Corsini czy Krecika:) Zostało nas jeszcze nie ujawnionych to może bedziemy robic zakaldy? A ta która sie najmiej razy pomyli moze zacząc wrózyć zawodowo :))

Do góry