reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

K@SIEK ALE HUMOR CI DOPISUJE :laugh: :laugh: :laugh:Ja też wlazłam w jedne spodnie ale zawsze były szersze a wczoraj próbowałam inne i za cholere ich nie zapnę ;D ;D A cycki jakie miałam takie mam ale to tylko dzięki blokadzie na pokarm

reklama
hehe,a co ja mam powiedzieć jak zamówiłam za szczupłą suknię ślubną? ;) jak ją kupowałam to byłam w 6 miesiącu a ostatnio mieerzyłam w salonie i z 5 cm mi brakuje żeby się dopiąć na wysokości żeber a tam przecież nie schudnę! ;D na szczęście wielkim fartem okazało się że jest suknia rozmiar wieksza sprowadzona w innym salonie,więc mi wymienią a le co najlepsze, to mam takie szczęście że jest tak samo specjalnie 5 cm krótsza niż normalnie,tak jak ja zamawiałam! A przez przypadek byliśmy oglądać obok w sklepie garnitury i weszłam się dowiedzieć do salonu czy ją przywieźli i miałam nie mierzyć ale krawcowa chciała sprawdzic jak z długością no i wyszło,jaka jestem gruba...jednym slowem gdybym tego dnia nie pojechała do tego salonu,to bym nie miała sukni ślubnej bo ta większa juz była wystawiona do sprzedaży!

Olu-ale miałaś szczęście!!!!!!! no no... ale by była chryja z tą sukienką!

ja na razie robiłam podchody do sukienki ale tu nic nie ma! ślubna odpada bo kilka tysięcy nie dam, do tego nie pójdę w białej... zostają mi tylko takie wieczorowe, ale tutaj sa tylko zwykłe za 100-200 zł, ja bym chciała taką lepszą wieczorową, ale na razie nic nie wpadło w oko... nawet nie wiem co modne teraz.... może złoto... może wrzosowy kolor, w sumie jestem taki zimny typ urody... eh, ciężkie życie .....

dzieki Olu-też tak myślę o tym wrzosie... może skoczę do Białegostoku.... a jak byłby wrzos to może Artur dałby się namówić na podobny kolor koszuli-teraz takie modne męskie kolory...

JUz was sobie wyobrazam i nie moge sie doczekac az was zobacze (na zdjeciach slubnych oczywiscie) Wiem poprostu ze obie bedziecie przepieknie wygladac!!! AA ty Olu to faktycznie farta mialas z ta suknia!!!

reklama
Do góry