reklama
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Super Corsini - dzieki za fotki Bliźniaczko
Nie wiem jak Ty, ale ja pewnei bede jeszcze z tej kiecki korzystac przez najblizsze poł roku ???
A ja chcialam w nasza rocznice slubu (10.09) ochrzcic Małego - tylko w czym ja bym wystąpiła...
Nie wiem jak Ty, ale ja pewnei bede jeszcze z tej kiecki korzystac przez najblizsze poł roku ???
A ja chcialam w nasza rocznice slubu (10.09) ochrzcic Małego - tylko w czym ja bym wystąpiła...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Oczywiście że do września dużo spadnie ,mamy w sobie tyle wody ,że zobaczysz jak bedzie leciała waga
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja mam to samo,a przeciez praktycznie całą ciąże nie byłam opuchnieta .I teraz nawet wapno nie pomaga
I pewnie tak bedzie tez u ciebie Kaaalu!!! Wstawilam te fotki by was troche wyluzowac, bo wczesniej sama sie martwilam jak ja sie tego wszystkiego pozbede!!! Zostalo mi jeszcze troszke boczkow ale to male piwo w porownaniu z tym czego sie balam, czyli wiszacy brzuchol, tlusty tylek i buzia jak ksiezyc w pelni!!! Okazuje sie ze faktycznie wiekszosc tego to byla woda!!!!
reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ale sllicznie wygladasz Krecik!!!!!!!Ja tez tak chce..........moze spuszcze brzuszek...ale rozstwpow to sie chyba nie pozbede tak latwo...moj brzuch jest calkowicie poszatkowany w roznej dlugosci i grubosci rozstepy..nawet nie sposob ich zliczyc...az pod same piersi....i jak sie tego pozbyc........
Podziel się: