reklama
Krecik, normalnie wbilam sie w szoook . Ty już urodziłas . Ale jaja,ja nawet nie wiedzialam o tym. Super wiadomość!!!Za rzadko do was widocznie zaglądam . Jeszcze pamietam jak ostatnio ogladalam tutaj twoje nawet ze tak powiem śmiałe zdjecia z brzuszkiem. A tu prosze,juz masz synusia przy sobie. Jest boski. GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Wszystkie ciążowe brzuchalki fantastyczne wprost!!! Ineska sesja rewelacyjna!!
A te juz PO, hmmmm, jestem conajmniej zaskoczona : Mój pewnie będzie wisiał do kolan bo jest, że tak powiem spory )) Jutro pożyczę aparat od kumpeli to zrzuce zdjęcia bo mam ich sporo, ale nie mogę ich wrzucić na kompa muszę kartę przełożyć do innego aparatu
A te juz PO, hmmmm, jestem conajmniej zaskoczona : Mój pewnie będzie wisiał do kolan bo jest, że tak powiem spory )) Jutro pożyczę aparat od kumpeli to zrzuce zdjęcia bo mam ich sporo, ale nie mogę ich wrzucić na kompa muszę kartę przełożyć do innego aparatu
Dzieki dziewczynki za mile slowa!!! Aneczko powiem ci jedno!!! Niechcialabys takiego brzuszka jak ja mam bo ty jestes taka malutka ze z moim brzuszkiem teraz, wygladalabys dalej jak w ciazy bo ja jestem wielka baba!!! Ale tak do rzeczy to na pewno nie bedziesz miala problemu zeby wrocic do swojej dawnej figurki!!! Ty przeciez duzo nie przytylas!!!! A ja mam jeszcze pare zbednych kiloskow z ktorymi musze powalczyc!!!
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Ech te Wasze "po-ciążowe" brzuszki na prawde nastrajają otymistycznie co to wyglądu.. A ja faktycznie sie do swojego tak przyzwyczaiłam, że mogłabym - tak jak Aneczka napisała - jeszcze z rok pochodzic No ale nie ma zmiłuj czas się rozdwoić..
reklama
M
megii*
Gość
Wszystkie brzusie i te ciążowe i te po ciążowe są śliczne, Agatko naprawdę niewyglądasz na kobitkę, która jeszcze kilka dni temu w brzuszku miała takiego ślicznego koloska.
Podziel się: