reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

no Kreciku Basieńka ma rację! wcale nie wyglądasz jakbys dopiero co urodziła dzidzie  :) exstra  ;D

reklama
Krecik, normalnie wbilam sie w szoook :o. Ty już urodziłas :p. Ale jaja,ja nawet nie wiedzialam o tym. Super wiadomość!!!Za rzadko do was widocznie zaglądam :(. Jeszcze pamietam jak ostatnio ogladalam tutaj twoje nawet ze tak powiem śmiałe zdjecia z brzuszkiem. A tu prosze,juz masz synusia przy sobie. Jest boski. GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D

Kreciku gdzie Ty pomieściłaś Allanka przecież Ty wogóle nie wyglądasz jakbyś dopiero co urodziła ale masz fajnie zazdroszczę Ci ja to już mam problem z siedzeniem normalnie przy stole jak cos jem to z daleka i wiekszość ląduje albo na podłodze albo na koszulce :p.Kiedy to sie skończy??

Wszystkie ciążowe brzuchalki fantastyczne wprost!!! Ineska sesja rewelacyjna!!
A te juz PO, hmmmm, jestem conajmniej zaskoczona ::) Mój pewnie będzie wisiał do kolan bo jest, że tak powiem spory :))) Jutro pożyczę aparat od kumpeli to zrzuce zdjęcia bo mam ich sporo, ale nie mogę ich wrzucić na kompa muszę kartę przełożyć do innego aparatu :(

Elipsku brzuszek pierwsza klasa!

Kreciku jakbym niewiedziala ze bylas w ciazy to bym nieuwierzyla

Elpsku naprawde ladnie Ci w ciazy, moze jeszcze pochodz tak z rok ;) ;D
Kreciku niezly masz ten brzuszek .Ja tez taki chce i to jak najszybciej ;)

Dzieki dziewczynki za mile slowa!!! Aneczko powiem ci jedno!!! Niechcialabys takiego brzuszka jak ja mam bo ty jestes taka malutka ze z moim brzuszkiem teraz, wygladalabys dalej jak w ciazy bo ja jestem wielka baba!!! Ale tak do rzeczy to na pewno nie bedziesz miala problemu zeby wrocic do swojej dawnej figurki!!! Ty przeciez duzo nie przytylas!!!! A ja mam jeszcze pare zbednych kiloskow z ktorymi musze powalczyc!!!

Ech te Wasze "po-ciążowe" brzuszki na prawde nastrajają otymistycznie co to wyglądu.. A ja faktycznie sie do swojego tak przyzwyczaiłam, że mogłabym - tak jak Aneczka napisała - jeszcze z rok pochodzic :) No ale nie ma zmiłuj czas się rozdwoić.. :D

reklama
Wszystkie brzusie i te ciążowe i te po ciążowe są śliczne, Agatko naprawdę niewyglądasz na kobitkę, która jeszcze kilka dni temu w brzuszku miała takiego ślicznego koloska.

Do góry