reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

My tu sie jakies nimfomanki robimy!!! Biedni beda ci nasi mezczyzni bo jak odzyskamy sile i sprawnosc ruchowa to chyba faktycznie powinni pobrac wolne w pracy!!!

reklama
Eeee tam Kreciku wcale nie biedni. Biedni to oni dopiero będą w okresie połogu... Po nim będą najszczęśłiwszymi facetami pod słońcem a nie jak teraz pod SŁONIEM ;)

HIhihih tu tez masz racje Kasiek!!! Ale w okresie pologu to my tez do najszczesliwszych nie bedziemy nalezaly!!! Przymusowy post!!!

Krecik jak tak bollo moze ty drugi raz dziewictwo traciłas ;D ;D ;D ;D ;D KASIEK STRACONEGO SEKSU NIGDY NIE ODZYSKASZ a tak po połogu to ciekawa jak to z nami bedzie ponoc odchodzi ochota na seks i ciezko jest osiagnac orgazm zobaczymy bedziemy miay sie opkazje przekonac

Basieńko nie strasz!! Kiedyś czytałam opinię jednej dziewczyny że po porodzie dopiero dowiedziała się co to jest prawdziwy orgazm, podobno przed porodem to był pikuś w porównaniu z jej doznaniami erotycznymi po porodzie :p i tej optymistycznej wersji się trzymajmy... a więc po porodzie dziewczynki czekają nas nieziemskie rozkosze ;D Chyba powinnyśmy założyć nowy wątek bo już nam uderza do głowy :laugh:

reklama
KASIEK JAK TO JEST PRAWDA TO JA CHCE BYC PO POŁOGU A JAK MACIE OCHOTE POPISAC NA ZBEREZNYM WATKU TO ZAPRASZAM NA WATEK SEKS ANALNY IDZIE SIE DOWIEDZIEC WIELE CIEKAWYCH RZECZY NIE MA TEMATOW TABU SUPER JA TO CHYBA TAKA MAŁA NIMFA JESTEM I LUBIE TEN WATEK ;D ;D ;D ;D

Do góry