reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

KRECIK NIEZŁE A TAM ZBEREZNICA TO JEST WSZYSTKO NORMALNE MNIE PO TAKICH IGRASZKACH JEST NORMALNIE WSTYD PRZED WŁASNYM CHŁOPEM DYSZE SAPIE JESTEM SPOCONA JAK SWINKA I UWIERZCIE TO NIE Z PRZYJEMNOSCI TYLKO Z WYSIŁKU TO JEST STRASZN CHCE JUZ ODZYSKAC SPRAWNOSC FIZYCZNA I ZNOWU CZERPAC CUDOWNA SATYDFAKCJE Z TEGO{CHYBA SIE NIEZGORSZYŁYSCIE}

]

reklama
Zgorszonego juz nic nie zgorszy!!! HIHIHI
Ale widze ze nie jestem sama w samokrytyce!!! Sapanie z wysilku a nie z przyjemnosci to tez jest mi znane!!!

mój dzis robił maślane oczka do mnie ale jakoś brzuszek mnie pobolewa i d..pa blada z igraszek... ::) Basiu,gdzie tam się zgorszyłyśmy,sapanie mamy zakodowane od kilku miesięcy a teraz osiągneło apogeum ;D

KOSZMAR CO CZUJE SIE TAK NIEEEEESEKSOWNIE ALE DZIWIE SIE ZE PRZY KONCOWCE MAMY JESZCZE OCHOTE NA FIGLE JESTESMY POPROSTU NIEZNISZCZALNE SEXSŁONICOMASZYNY ;D ;D ;D

NO TAK TAKA JUZ JESTEM MOJ MARCIN TEZ MOWI ZE CZASMI POWINIEN ZAPISYWAC WYRAZY KTORYCH UZYWAM BO ON NOE MA POJECIA SKAD ONE MI SIE BIORA SZCZERZE JA TEZ NIE WIEM WIECIE CO ZASTANAWIAM SIE JAKBY WYGLADAŁO NASZE SPOTKANIE WSZYSTKIE LIPCOWECZKI W JEDNEJ KNAJPCE ALE BYŁBY UBAW MUSIAŁYBYSMY CHYBA WYJECHAC DO JAKIEGOS PENSJONATU NA CONAJMNIEJ DWA LUB TRZY DNI BO BRAKŁOBY NAM CZASU NA POGADANIE ALE BYŁABY IMPREZA TAKI BABSKI COMBER OLA MOZE SKOMBINUJESZ COS TAKIEGO NA PANIENSKI ;D ;D ;D

reklama
OLu fantastycznie wyglądasz!! i tak fajnie piłeczka do przodu wysunięta  :)  :) ale tu wesoło aż miło czytać  ;D Kreciku  jak przeczytałam o tej trąbie to prawie leżałam ze śmiechu  :laugh: zwłaszcza ze te trąby słonia to małe nie są...i jak tak sobie wyobraziłam... :laugh:  :laugh:  :laugh: Basiu takie spotkanko to faktycznie fajowa sprawa...może kiedyś nam się uda  ::)  :)

Do góry