reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
czesc dziewczynki, wielkie dzieki za takie piekne komplemencik :Di.Normalnie,moj maz mi tak nie mowi :mad:. Oczywiście,jak bede miala juz fotki z sesji, to na pewno wam co nie co pokaże ;)
3maj cie sie, ide sie chlodzić,papa

Ola a ja juz myslalam ze jestem przodowniczka jesli chodzi o wielkosc brzucholinki...

Dziekuje za mile slowa.......

Sliczne brzuszki :)

A ja do swojego sie tak przyzwyczaiłam, ze czasem jak siedze to wydaje mi sie taki normalny - mały... :D

Nie wiem czy mnie będzie brakowało brzuszka, wiem , że napewno kopniaczków mi będzie brakowało. Natomiast wczoraj mój mąż stwierdził, że ciężko będzie mu się do mnie bez brzuszka przyzwyczaić ;)

mi napewno bedzie brakowalo kopniaczkow a co do samego brzuszka to moj maz juz sie nie moze doczekac kiedy bede znowu z nim sam na sam bez Witka pomiedzy nami ;) tego zreszta to i ja sie nie moge doczekac hihi

A ja kocham moj brzusio ale juz bym chciala zeby znow byl plaski! Poprostu przeszkadza czasami w pewnych czynnosciach a zwlaszcza w igraszkach!!! Az mi czasem wstyd ze jestem tak malo ruchliwa i ociazala!!! Ale za czym bede na pewno tesknic , to sa te kopniaczki!!!

reklama
Ja też już chciałabym żeby malec był po drugiej stronie ,choć brzuszka raczej nie mam płaskiego ale wszystko się robiło szybko i sprawnie a teraz nawet schylić się to duży problem .Dziś próbowałam plewić i choćbym chciała to się nieda ,za duży nacisk na brzuch a różach raczej nie da się siąść

Do góry