reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
ale śliczne brzusie  ;D Aneczko ja z chiny na wznak się nie położe aż zazdroszcze zgrabniutko jak zawsze  :laugh:  :laugh: Olu dzidzia to chyba malusia nie będzie  ;) i albo mi sie wydaje albo Ci się brzuszek obniżył taki śliczny duży  :) i wydaje mi się właśnie że juz opadł  :) albo mam strita jakiegoś  ;D

No Olenko ty to mi stracha robisz!!! Jest tylko 4 dni roznicy miedzy naszymi terminami a ty juz wygladasz jak gpotowa do porodu!! Sliczny brzucholek ale tez mi sie wydaje ze jest jakos ciut nizej!!! Nie chcesz czasem poczekac na inne lipcowki z tym rozdwojeniem???

Aneczko jak zwykle ślicznie wyglądasz

Oleńko ja też mam wrażenie że trochę brzusio Ci się opuścił ale i tak bardzo ładnie wyglądasz wytrzymaj jeszcze trochę ale panika jest na BB ::)
Ciekawa jestem która następna

HEHE,moze rzeczywiście ciutkę opadł,ale generalnie jakoś mam nisko brzuchol,może dlatego,że ma taki piłkowaty kształt,wszyscy sie śmieją,że mi ktoś piłkę do kosza włożył pod bluzkę ;)

No faktycznie dosyc nisko to brzunio ale moje tez jest bardzo nisko wlasciwie od poczatku ciazy (nie widac na tych zdjeciach bo leze)wiec moze to tez taka uroda ;)
Ola zapomnialam dodac ,ze sliczna ta Twoja pileczka ;)

reklama
Sliczne te Wasze Kuleczki :)

To ja wklejam swoją :) - tylko sie nie przestraszcie, bo dopiero co z wanny wyszłam - no make up, no hair cut :D :D :D

35 tyg i 6 dni :)))

Do góry