sliczne te wasze brzuszki...dziewczyny jesli chodzi o te masrze to rzeczywiscie cos w tym jest,ja tez stosowalam kremy na rozstepy i systematycznie wmasowywalam je w skore na brzuchu,przy pierwszej i 2 ciazy, w 6 mies wyladowalam w szpitalu bo wlasnie brzuszek mi sie stawial i mialam przedwczese skurcze,przy pierwszej ciazy lekarz mi powiedzial ze mam nie "glaskac brzuszka"oczywiscie nie zastosowalam sie do tego i wogole nawet nad tym sie nie zastanawialam i nawet jak wyladowalam w szpitalu w drugiej ciazy tez mito ostrzezenie na mysl nie przyszlo,a teraz po przeczytaniu wyzej tych textow to kto wie moze cos w tym jest,wiec moze rzeczywiscie lepiej zaprzestac intensywnego wcierania kremu w brzuszek.dzieki bogu urodzilam o czasie ale tych nerwow co sie przeszlo to sie do konca nie zapomni...pozdrawiam
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
dziewczyny mam propozycje zeby wklejajac zdjecie pisac, ktory to tydzien ,bo niestety suwaczki leca dalej i pozniej nie bedziemy dokladnie wiedzialy kiedy to bylo ,jak bedziemy wspominac nasze jeszcze jednak nieduze brzucholki ;D
reklama
Podziel się: