reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

sliczne te wasze brzuszki...dziewczyny jesli chodzi o te masrze to rzeczywiscie cos w tym jest,ja tez stosowalam kremy na rozstepy i systematycznie wmasowywalam je w skore na brzuchu,przy pierwszej i 2 ciazy, w 6 mies wyladowalam w szpitalu bo wlasnie brzuszek mi sie stawial i mialam przedwczese skurcze,przy pierwszej ciazy lekarz mi powiedzial ze mam nie "glaskac brzuszka"oczywiscie nie zastosowalam sie do tego i wogole nawet nad tym sie nie zastanawialam i nawet jak wyladowalam w szpitalu w drugiej ciazy tez mito ostrzezenie na mysl nie przyszlo,a teraz po przeczytaniu wyzej tych textow to kto wie moze cos w tym jest,wiec moze rzeczywiscie lepiej zaprzestac intensywnego wcierania kremu w brzuszek.dzieki bogu urodzilam o czasie ale tych nerwow co sie przeszlo to sie do konca nie zapomni...pozdrawiam

reklama
ja smaruje brzuszek ale nieregularnie i raczej go mocno nie wcieram bo mi sie nigdy nie chce ::) Ale cwicze ostatnio a podobno cwiczenia rozciagajace(joga ma specjalne) tez przygotowuja i rozciagaja skore.

dziewczyny mam propozycje zeby wklejajac zdjecie pisac, ktory to tydzien ,bo niestety suwaczki leca dalej i pozniej nie bedziemy dokladnie wiedzialy kiedy to bylo ,jak bedziemy wspominac nasze jeszcze jednak nieduze brzucholki ;) ;D

dziękuje za komplementy dla brzusia :) a Wy Dziewczynki to co?  ::) wklejać wklejać  ;D Anneczko masz rację ,już poprawiłam i dopisałam kiedy byla robiona fotka  :)

To ja też sobie fotki cyknęłam, a co :)

Nie są najlepsze, bo
1. sama robiłam ;)
2. kamerką internetową (nie mam cyfrówki)

Tylko się ze mnie nie śmiejcie - mogłam zrobić przed obiadem, byłyby "mniejsze" :))

reklama
Do góry