reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Mój mąż też już robił ten test z rękami i nie objął mnie rękami (czyżby mu się skróciły??)hi hi hi :laugh:Okropnie mnie wywaliło ale tak jak doktorek mówił mam bardzo duży brzuch z powodu bardzo dużych ilości wód płodowych

reklama
U mnie jest tak, że każdy jak się dowie kiedy rodzę to ze współczuciem kiwa głową :laugh: a jedna pacjentka w pracy mnie zapytała czy przypadkiem bliźniaków nie będę miała :laugh: :laugh: Może ze dwie osoby stwierdziły, że wcale nie jest ten mój brzusio taki duży ;D ale to chyba było tylko na pocieszenie. Mnie to wszystko jedno czy będzie mały czy duży, czy okrągły, czy szpiczasty, czy prostokątny lub kwadratowy, ważne, żeby dzieciakowi było w nim dobrze ;)

Moj kolosek tez juz wzbudza zainteresowanie wszystkich dookola ale przynajmniej w autobusie sie nasiedze za wszystkie czasy hihi :laugh:

Aneczko a w
którym mieście ktoś zwraca uwagę na kobiety ciężarne?? ::) Fenomen jakiś bo jak dotychczas to wszystkie narzekałyśmy, że każdy udaje, że niewidzi i ma nas gdzieś :) Chyba się przeprowadzę w Twoje strony :laugh: ;)

hehe Ja jestem z Gdanska ;D zapraszam ;) ale to sie tyczy tylko komunikacji bo w sklepach czy innych kolejkach mozna tylko pomarzyc

No to fakt, ze w sklepach to nie dziala
Witaj Aneczko!
Ja dzis w miesnym stalam chyba jako piata w kolejce i taka baba wleciała ze sklepu obok, wepchnęla sie na sam przód z tekstem "Ja tu stałam", na co facet zwrócił jej uwagę, że "Pani w ciąży cierpliwe stoi na końcu a pani się tu wpycha bezczelnie".. ale na słownej uwadze się skończyło niestety...

No to Aneczko jednak zostaję w Krk ;) ;D bo komunikacją miejską na szczęście rzadko jeżdżę, częściej stoję w kolejkach ale skoro to samo to się nie opłaca do Gdańska jechać ;)

OJ dawno w gdańsku nie byłam ,piękne miasto jak i w ogóle całe trójmiasto .Ja to już się przyzwyczaiłam do bezczelności ludzi .Jak byłam w ośrodku z kamilem baba się wpieprzyła na chama przedemną ,bo ona musi z synem dostać skierowanie do chirurga .Nie strzępiłam się bo to wiadomo jak jest z dziećmi ale jak zobaczyłam to "DZIECKO'" TO Aż mnie zatkało .... :mad: to dziecko miało z 15 lat .Wkurzają mnie takie babsztyle ,pan który stał za mną tyle że do innego lekarza to aż otworzył buzię ze zdziwienia .Powiedział że chamstwo ludzi nie zna granic ,a najlepsze w tym wszystkim jest to że przeważnie zachowują się tak kobiety

No to sie wklejam z dzisiaj rana, jak zwykle bez makijazu i z bardzo dziwna minka. Dzidzia bez zmian - pupa wypieta ;D

reklama
Do góry