reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Mój mąż też już robił ten test z rękami i nie objął mnie rękami (czyżby mu się skróciły??)hi hi hi :laugh:Okropnie mnie wywaliło ale tak jak doktorek mówił mam bardzo duży brzuch z powodu bardzo dużych ilości wód płodowych

reklama
U mnie jest tak, że każdy jak się dowie kiedy rodzę to ze współczuciem kiwa głową :laugh: a jedna pacjentka w pracy mnie zapytała czy przypadkiem bliźniaków nie będę miała :laugh: :laugh: Może ze dwie osoby stwierdziły, że wcale nie jest ten mój brzusio taki duży ;D ale to chyba było tylko na pocieszenie. Mnie to wszystko jedno czy będzie mały czy duży, czy okrągły, czy szpiczasty, czy prostokątny lub kwadratowy, ważne, żeby dzieciakowi było w nim dobrze ;)

Moj kolosek tez juz wzbudza zainteresowanie wszystkich dookola ale przynajmniej w autobusie sie nasiedze za wszystkie czasy hihi :laugh:

Aneczko a w
którym mieście ktoś zwraca uwagę na kobiety ciężarne?? ::) Fenomen jakiś bo jak dotychczas to wszystkie narzekałyśmy, że każdy udaje, że niewidzi i ma nas gdzieś :) Chyba się przeprowadzę w Twoje strony :laugh: ;)

hehe Ja jestem z Gdanska ;D zapraszam ;) ale to sie tyczy tylko komunikacji bo w sklepach czy innych kolejkach mozna tylko pomarzyc

No to fakt, ze w sklepach to nie dziala
Witaj Aneczko!
Ja dzis w miesnym stalam chyba jako piata w kolejce i taka baba wleciała ze sklepu obok, wepchnęla sie na sam przód z tekstem "Ja tu stałam", na co facet zwrócił jej uwagę, że "Pani w ciąży cierpliwe stoi na końcu a pani się tu wpycha bezczelnie".. ale na słownej uwadze się skończyło niestety...

No to Aneczko jednak zostaję w Krk ;) ;D bo komunikacją miejską na szczęście rzadko jeżdżę, częściej stoję w kolejkach ale skoro to samo to się nie opłaca do Gdańska jechać ;)

OJ dawno w gdańsku nie byłam ,piękne miasto jak i w ogóle całe trójmiasto .Ja to już się przyzwyczaiłam do bezczelności ludzi .Jak byłam w ośrodku z kamilem baba się wpieprzyła na chama przedemną ,bo ona musi z synem dostać skierowanie do chirurga .Nie strzępiłam się bo to wiadomo jak jest z dziećmi ale jak zobaczyłam to "DZIECKO'" TO Aż mnie zatkało .... :mad: to dziecko miało z 15 lat .Wkurzają mnie takie babsztyle ,pan który stał za mną tyle że do innego lekarza to aż otworzył buzię ze zdziwienia .Powiedział że chamstwo ludzi nie zna granic ,a najlepsze w tym wszystkim jest to że przeważnie zachowują się tak kobiety

No to sie wklejam z dzisiaj rana, jak zwykle bez makijazu i z bardzo dziwna minka. Dzidzia bez zmian - pupa wypieta ;D

reklama
Do góry