reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

A teraz pędzę na pocztę, po przesyłkę z rzeczami dla mojego gigusia ( już się nie mogę doczekac).

reklama
widac, ze ciaza Wam sluzy:) bo slicznie wygladacie, a ja tam zadnych zbednych kilogramow nie widze ;D

Dzieki Marthusiu!!! A u ciebie Megii oprocz szerokich bioderwk to nie widze tego udzca! Moze to wina mojego monitoru!!!
A poza tym im szersze bioderka tym latwiej rodzic!!! Wiec nie ma sie czym martwic!!!

dziewczęta pięknie wyglądacie .Kreciku ,naprawdę ta ciąża dodała ci uroku i wcale nie przybrałaś tak ,masz tyle ile potrzeba i wszystko zejdzie po ciąży .Megii tak samo ,gdzie jaki udziec ,jesteście tak szczuplutkie że aż wam zazdroszczę

ZGRABNIUTKIE ZWAS MAMUŚKI!!!!

Dzieki Woilu!!!
A ciebie megii nie chcialam urazic tymi bioderkami, poprostu uwazam ze masz bardzo kobieca figurke, ale grubasek to nie jestes na 100%!!!!!!

Aż mi się mordka uśmiecha jak czytam te komplemenciki ;D . Dziękuję. Agatko ja się nie gniewam ani troszeczkę. Z biodrami zawsze miałam skaranie boskie, bo nic na mnie nie pasowało, żebra na wierzchu, w pasie tyle co nic a biodra ohoho. Teraz przynajmniej się wyrównała talia i bioderka, spodnie na gumce i jest lux ;D

Pamietaj ze duzo mezczyzn lubi takie ksztalty!!! To ze masz i zawsze mialas szerokie bioderka nie znaczy ze cos bylo z toba nie tak!!! Tearz w ciazy wygladasz slicznie i po ciazy na pewno dalej tak bedzie, ze bedziesz uroczo wygladac!!!

megi-bardzo ładnie w pastelach! fajowe to zdjęcie za drzewem!

Krecik-jak ci zaraz walne za te Twoje gadanie o udziskach!!!!!! kochana-przecież zaraz po porodzie spadnie 10 kilo a w ciągu miesiąca następne kilka i dalej ta sama laska przedciążowa!

reklama
Krecik Ewan ma rację zobaczysz jak szybko zgubisz zbędne kilogramy i wrócisz do siebie z przed ciąży nie wyglądasz mi na osobę która by miała tendencję do tycia :)

Megii slicznie wyglądasz ja też mam taką piłeczkę moze dziś uda mi się namówić męża na fotki to od razu wkleję

Do góry