reklama
edi pisze:Nika faktycznie ten Twój brzuszek to taki milusi bo nie za wielki
moj coraz wiekszy,nawet brat stwierdził,że jak ja będę wyglądać na koniec skoro teraz mam taki brzuchol ;D
Edi!
W ciąży miłe jest to, że im brzusio większy tym się go dumniej nosi i bardziej się człowiek cieszy. Ja z każdym dniem ciesze się z mojego coraz bardziej, chociaż wielki to on jeszcze nie jest .
Pozdrawiam.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Oj tak dziewczynki
a moja teściowa to jak dowiedziała się, że ja jestem w ciązy to zapytała wprost: "czy nie jesteś zła, że w ciązy jesteś". Myśłałam , że nie wytrzymam i dam jej w py..
Zresztą przy pierwszej ciązy też podobny tekst wypaliła. I jeszce mi zaczęła opowiadać, że jak ona dowiedziała się, że jest z 3 dzieckiem w ciązy to strasznie była zła no ale teraz to jej syn jest taki fajny. Ludzie nie mogę ....
A ja mam wszystkich w nosie. Dumnie przechadzam się z moim brzuszkiem i wcale go nie ukrywam i chwalę się wszystkim na około.
Niech sobie tam myslą wpadka nie wpadka. My planowaliśmy tę ciążę i bardzo się cieszymy, że nam się udało
a moja teściowa to jak dowiedziała się, że ja jestem w ciązy to zapytała wprost: "czy nie jesteś zła, że w ciązy jesteś". Myśłałam , że nie wytrzymam i dam jej w py..
Zresztą przy pierwszej ciązy też podobny tekst wypaliła. I jeszce mi zaczęła opowiadać, że jak ona dowiedziała się, że jest z 3 dzieckiem w ciązy to strasznie była zła no ale teraz to jej syn jest taki fajny. Ludzie nie mogę ....
A ja mam wszystkich w nosie. Dumnie przechadzam się z moim brzuszkiem i wcale go nie ukrywam i chwalę się wszystkim na około.
Niech sobie tam myslą wpadka nie wpadka. My planowaliśmy tę ciążę i bardzo się cieszymy, że nam się udało
edi
mamusia Wojtusia
J atez jestem dumna ze swojego brzucha,ale czasem jednak bolą te głupie uwagi typu "o Boże to dopiero 5 miesiąc a wyglądasz jakbyc zaraz miała rodzić"...
A w poprzedniej ciązy stara panna - koleżanka z pracy powiedziala do mnie na koniec 7 miesiąca "fuj, ale jesteś gruba"...
I jak tu ma sie nie robić przykro
A w poprzedniej ciązy stara panna - koleżanka z pracy powiedziala do mnie na koniec 7 miesiąca "fuj, ale jesteś gruba"...
I jak tu ma sie nie robić przykro
kanga_aga
Fanka BB :)
ee moim skromnym zdaniem to inne baby nam po prostu zazdroszczą.. to najpiękniejszy okres w zyciu kobiety taka ciaża.. to moja druga i czuję się wspaniale ( mimo zgagi i innych dolegliwości) wiem, żę daje cała siebie komuś, wiem, że ktoś się we mnie rozwija, czuję kazdy jego ruch.. to piękne i inni niech mi zazdroszczą a swój brzuch będę wypinać.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jeszcze ja sie raz (pewnie nie ostatni ) wepchne ze swoim brzucholkiem.
19 tydzien 2 dzien
19 tydzien 2 dzien
reklama