reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Wszyscy jak mnie widzą to pewnie sobie myślą że wpadka, bo nie dociera do nich , że ktoś chciałby mieć trzecie dziecko .Nawet mój teść myślał żę to był "wypadek przy pracy"

reklama
edi pisze:
Nika faktycznie ten Twój brzuszek to taki milusi bo nie za wielki ;)
moj coraz wiekszy,nawet brat stwierdził,że jak ja będę wyglądać na koniec skoro teraz mam taki brzuchol ;D

Edi!
W ciąży miłe jest to, że im brzusio większy tym się go dumniej nosi :) i bardziej się człowiek cieszy. Ja z każdym dniem ciesze się z mojego coraz bardziej, chociaż wielki to on jeszcze nie jest :).
Pozdrawiam.

Oj tak dziewczynki
a moja teściowa to jak dowiedziała się, że ja jestem w ciązy to zapytała wprost: "czy nie jesteś zła, że w ciązy jesteś". Myśłałam , że nie wytrzymam i dam jej w py..
Zresztą przy pierwszej ciązy też podobny tekst wypaliła. I jeszce mi zaczęła opowiadać, że jak ona dowiedziała się, że jest z 3 dzieckiem w ciązy to strasznie była zła no ale teraz to jej syn jest taki fajny. Ludzie nie mogę ....

A ja mam wszystkich w nosie. Dumnie przechadzam się z moim brzuszkiem i wcale go nie ukrywam i chwalę się wszystkim na około.
Niech sobie tam myslą wpadka nie wpadka. My planowaliśmy tę ciążę i bardzo się cieszymy, że nam się udało :)

J atez jestem dumna ze swojego brzucha,ale czasem jednak bolą te głupie uwagi typu "o Boże to dopiero 5 miesiąc a wyglądasz jakbyc zaraz miała rodzić"...
A w poprzedniej ciązy stara panna - koleżanka z pracy powiedziala do mnie na koniec 7 miesiąca "fuj, ale jesteś gruba"...
I jak tu ma sie nie robić przykro :mad:

ee moim skromnym zdaniem to inne baby nam po prostu zazdroszczą.. to najpiękniejszy okres w zyciu kobiety taka ciaża.. to moja druga i czuję się wspaniale ( mimo zgagi i innych dolegliwości) wiem, żę daje cała siebie komuś, wiem, że ktoś się we mnie rozwija, czuję kazdy jego ruch.. to piękne i inni niech mi zazdroszczą a swój brzuch będę wypinać.

Ja myśle tak jak Agamamaani to jest ZAZDROSC!!!
Wiem z własnego doświadczenia jak nie byłam w ciąży to oczami wodziłam po babkach z brzuchem i zazdrosciłam.
Ale nie byłam złośliwa,poprostu ten stan jest cudowny i magiczny!!!

Jeszcze ja sie raz (pewnie nie ostatni :p ) wepchne ze swoim brzucholkiem. :D

19 tydzien 2 dzien :D

19t2d.JPG

reklama
Do góry