reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

19 tydzień.. fakt, że duzy ,ale na to ma wpływ to, że w sumie niedawno rodziłam :) więc praktycznie od 3 miesiąca w ciążowych spodniach chodzę :)

reklama
mój też nie jest za malutki <hihihi> dziei mojej nadwadze ale co tam ważne aby maluszkowi było w nim dobrze. W sobote zmolestuje męża to wkleję swój :)
Aga a wiesz ja ci zazdroszcze, przynajmniej juz widać ze jestes w ciąży, mnie nikt nie wierzy :p

poczekaj dwa tygodnie.. zresztą jak założę luźne ciuszki to i u mnie nie widać.. zwłaszcza pod kurtką..
ostatnio w tramwaju musiałam "wymusić" miejsce - byłam z Anką i nie mogłam jej przeciez na rękach trzymac 5 przystanków.. ( bez wózka jeździmy, bo ona go nie cierpi ) no i usłyszłam, że sobie wymówki znajduję i żebym nie zmyślała.. myślalam, ze będe zmuszona kartę ciązy wyjąć i babie przed oczami pomachać.. ale w końcu jakiś facet nam ustąpił..

Niestety w środkach komunikacji nie jest nalepiej z tym zwalnianiem miejsc dla przyszłych mam.
Agamamani brzucho masz baaardzo ;D
Ja w sumie też nie dawano rodzilam,bo jeszcze nie minął rok,ale Ciebie nie pobiję ;D

No no Aga co sie tak ukrywasz z tym brzuszkiem!!! wygladasz slicznie!!!! i brzus faktycznie duzy:):) ale bardzo ladny!!!!:)
Margolis kochana wkoncu sie pochwalilas!!!ladny brzuszek i wcale nie duzy :):)

Dziewczynki fajne te Wasze brzuszki.
Nie przejmujmy sie, że jedna z nas ma wiekszy druga mniejszy brzusio przeciez każda z nas jest inna. Ja wyglądam jakbym była już w 6 miesiącu :) :) :) ale co tam.
Powalczymy z tym brzusiem po porodzie.

AgamamaAni, duzy Twoj brzuszek, nie powiem... W autobusie nie tlumacz sie ciaza tylko, ze musisz usiasc z malym dzieckiem, bo sie nie utrzyma male na nozkach...

reklama
Do góry