reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
aneczka- no właśnie maleństwu już niewygodnie, bo ciasno ma co czuje jak rozpiera mi cały brzuch, mały jest wielki :) dlatego stąd duży brzuch :p onanana- dziękuje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
andrzelika ja tez kocham robić zdjęcia, co prawda nigdy w studio nie robiłam, ale mam kuzyna utalentowanego:-D - obiecał ze kiedyś mnie zabierze. A ta sesja, też dzięki niemu, nie mam nawet pojęcia ile normalnie musiałabym za takie coś zapłacić, a nafocił sporo ujęć, czekam aż mi wsio wyśle. A wszystkie inne foty z ciąży, to ja mam bez twarzy, hehe :baffled:

reklama
Gola super focia bardzo ładnie prezentuje się Twój brzuszek.
Kachutka Twój też niczego sobie!!!
Andrzelika Twój też pokaźny ale duże -maleństwa muszą gdzieś mieszkać to muszą mieć dużo miejsca.

Do góry