reklama
Dzięki dziewczyny za komplementy, ale rozmiar mojego brzuchola w tej ciąży przeszedł moje najśmielsze oczekiwania ))) Moja kocica nie jest taka bardzo zazdrosna, bo mamy jeszcze drugiego kota i psa, więc jest nauczona, że Pańcia musi wszystkich obdzielić głasami ))))
Gola84
Fanka BB :)
Majuska słodziutki masz brzusiek!! A kiczusek też superowy! Pozdrawiam
Kati no my z mamą też se fryz zrobiłyśmy, co by nie było u Poli jak się urodzi takiego pierwszego krzyku, że na wszystkich oddziałach by słyszeli!! Bo takie byłyśmy zarośnięte!(bo raczej mama będzie ze mną rodzić)
Kati no my z mamą też se fryz zrobiłyśmy, co by nie było u Poli jak się urodzi takiego pierwszego krzyku, że na wszystkich oddziałach by słyszeli!! Bo takie byłyśmy zarośnięte!(bo raczej mama będzie ze mną rodzić)
Mikado
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Dziekuje wam dziewczyny za mile komentarze i slowa :-)
Mikado sliczny brzusio :-)
Dzieki kochana :-)Ssabrina piekny okrąglutki brzusio! I sliczna bluzeczka:-)
Mikado sliczny brzusio :-)
Mikado
MIkado ładny i regularnie okrąglutki! Zazdroszczę takiego małego przybrania na wadze.
Bardzo się martwiłam bo pierwsze dekagramy zaczęły się pojawiać dopiero w 6 miesiącu. Dziecko przybierało prawidłowo. Potem szybciej poszło. Na koniec 34tc Filip ważył 2300, kawał chłopaczka, wagę ma prawidłową. Faktycznie jest okrąglutki. Zwykle rano jeszcze przed śniadaniem jest mniejszy, po posiłku większy. Rozstępów nowych nie mam, rozeszły się trochę stare, wyglądają nie ciekawie ale co tam Brzuch jeszcze wysoko, niedługo powinien się obniżyć.
reklama
Podziel się: