reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

kati śliczny brzucholek!

Majuśka fajniutką masz piłeczkę! Ja też mam takiego pomocnika w wysiadywaniu:-D Juz sie boje co będzie po porodzie, bo moja jest o mnie strasznie zazdrozna:sorry:

reklama
Dzięki dziewczyny za komplementy, ale rozmiar mojego brzuchola w tej ciąży przeszedł moje najśmielsze oczekiwania :)))) Moja kocica nie jest taka bardzo zazdrosna, bo mamy jeszcze drugiego kota i psa, więc jest nauczona, że Pańcia musi wszystkich obdzielić głasami :)))))

Majuska słodziutki masz brzusiek!! A kiczusek też superowy! Pozdrawiam:)
Kati no my z mamą też se fryz zrobiłyśmy, co by nie było u Poli jak się urodzi takiego pierwszego krzyku, że na wszystkich oddziałach by słyszeli!! Bo takie byłyśmy zarośnięte!:szok:(bo raczej mama będzie ze mną rodzić)

To i ja pokażę domek Filipka, rozstępy są ale to po pierwszej ciąży. Jutro zaczynam 9 miesiąc , przytyłam 7 kg. Z tyłu wcale brzuszka nie widać.
naj 046.jpg

MIkado ładny i regularnie okrąglutki! Zazdroszczę takiego małego przybrania na wadze.

Bardzo się martwiłam bo pierwsze dekagramy zaczęły się pojawiać dopiero w 6 miesiącu. Dziecko przybierało prawidłowo. Potem szybciej poszło. Na koniec 34tc Filip ważył 2300, kawał chłopaczka, wagę ma prawidłową. Faktycznie jest okrąglutki. Zwykle rano jeszcze przed śniadaniem jest mniejszy, po posiłku większy. Rozstępów nowych nie mam, rozeszły się trochę stare, wyglądają nie ciekawie ale co tam:) Brzuch jeszcze wysoko, niedługo powinien się obniżyć.

reklama
Do góry