reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Angie bardzo ładny kształtny brzunio.
Gola myślę, że jednak to Twoje jelitka i żołądek ładnie się opróżniły przez te dolegliwości i brzusio wygląda inaczej niż zwykle. Nie byłoby też nic dziwnego, gdyby przez to Pola miała trochę więcej miejsca i inaczej ułożyła się w brzuchu.

reklama
KOCHANE ALE MACIE PIEKNE BRZUSZKI :) ja tu rzadko zaglądam bo najczęściej jestem na wątku głównym i nie ogarniam tylu wątków co WY jak to robicie nie mam pojęcia :) ale postaram się dodać fotkę córci w brzuszku

dziewczyny macie piękne brzuszki,

Gola mi też się strasznie brzuch opuścił i to od wczorajszego dnia, powiem Ci się że bardzo się przestraszyłam, ogólnie mam nisko brzuch ale dziś to masakra, w poniedziałek wizyta ciekawe co lekarz na to, a jest to tak zauważalne że mąż i moja mama odrazu zwrócili uwagę. mam nadzieje, że to nie oznaka wczesnego porodu bo to dopiero 33 tc, a to zdecydowanie za wcześnie na poród

Dziewczyny ale macie śliczne brzuszki!!! Wszystkie są piękne!!!
Gola ja mam też nisko brzuchala, i to już dłuższy czas... Byłam u gina niedawno i oglądał szyjkę i mówił że wszystko ok, jeszcze małą ponoszę także mylę że nie masz się czym martwić, bo wysokość brzuszka to kwestia bardzo indywidualna. Z tego co pamiętam dużo dziewczyn już dawno skarżyło się na kopniaki pod żebra, mnie jszcz takowe nie spotkały, bo macica od początku dosyć nisko;-)

angun,Aneczka,onanana dziękuję! Ja też w żebra nie czuję kopniaków, tak jak pisałam bolały mnie bardzo, ale nie od kopniaczków. Mała najczęściej "atakuje" bardzo nisko, albo bardzo gdzieś nisko z boku - tak gdzieś za kością biodra nawet. Dziś już mam troszeczkę inaczej brzuszek, ale też zaczynam jeść normalnie, choć i tak wiem, że się obniżył.

mirelka na 1szym foto Twój brzuś do mojego podobny :) Ale dziś jak już pojadłam więcej i żołądek mi trochę wypchało, to wydaje się, że wyżej jest. Świetnie mała wyglądasz!! Uroczy brzuchalek:)

reklama
Anek82, angie80, mirelka - piękne brzuszki, każdy inny :) Super wyglądacie :)

Agutek brzusio masz dość wysoko, pewnie ciężko Ci się siedzi.

Wcale nie mogę normalnie usiąść, raz że brzuszek przeszkadza, a dwa mocno naciska na moją biedną kość łonową...trudno mi się też oddycha...ale co zrobić :)

a mój dziewczyny jestem pewna w 100% mi się obniżył, jestem trochę wystraszona, dobrze, że w pon mam wizytę.
Dziewczyny, które już rodziły, kiedy Wam się brzuszki obniżyły? Czy to u mnie zwiastuje wcześniejszy poród??

Gola, mnie brzuch wcale się przy Szymonku nie obniżył przed porodem...cały czas był taki sam.

Do góry