reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Margana sliczny masz brzuszek,taka zgrabna pileczke :-) I tez mam podobne odczucia co Ty i ponko brzuszek mi sie podoba moj ale reszte bym troche pozmieniala tzn ujedrnila bo zauwazylam ze tylek i uda to mi tak jakby stracily na jedrnosci :eek::-D no ale coz po porodzie bede walczyc z tym hehehe :-)

Ssabrina ja mam dokładnie tak samo! Uda i tyłek to po prostu masakra i tez bedę robic wszystko co w mojej mocy zeby poprawić ich wygląd.

kasiente ja ten brzuszek to mam od początku tak wysoko. On jak tylko zaczynał rosnąć to od razu się zaznaczał tak od samych cycków, więc chyba nie zauważę jakiegoś specjalnego obniżenia. To chyba taka budowa.

Margana mamy na ten sam dzień termin porodu zobaczymy która prędzej się rozpakuje..:-D
Tylko ciekawe jak Ci zdejmą ten pessażer czy zaraz na porodówkę nie polecisz..:-D

ankusch no właśnie sama jestem ciekawa. Na razie jak zmniejszyłam tabletki z 4 na 3 dziennie to mnie silniejsze skurcze dopadły, więc wszystko się moze zdarzyć po odstawieniu leków i zdjęciu pessara;-)A i na ktg też jest gotowość skurczowa na 4 tabletkach.
Moja królewna chyba czuje, ze mamusia sie strasznie męczy i chce mi ulżyć szybciej;-)Kochane dziecko, ale niech jeszcze choć ze 2 tygodnie poczeka.

Jeśli chodzi o ułożenie brucha, ja cały czas mam na dole, mama twierdzi, że teraz mi się jeszcze bardziej obniżył i chyba coś w tym jest, bo muszę siedzieć z "rozłożonymi" nogami:eek:

reklama
Do góry