reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja mloda lubi zwiedzac i ciagle mnie szuka... juz nie raz w kauflandzie mielismy probe generalna...wtedy biega i wola...szuka... ale uwazam ze czas najwyzszy zeby kazde dziecko przeszkolic... bede tez ja teraz uczyc gdzie ma dzwonic i co mowic gdyby cos sie stalo... Wszystkie mielyscie juz rozmowe co ,gdyby i jak...
My tez nie...To ja się przyznam, że ja jeszcze z Mikim nie rozmawiałam na ten temat...
ja na ten temat rozmawiam z Olą dosyć często. Jak jedzie na wycieczkę to ma do plecaka przyczepioną specjalną kartkę ze wszystkimi danymi i z numerem telefonu. Wie, co ma robić i dosyć często odpytuje ją ze znajomości danych adresowych. No i miała wykład na temat policji, bo jak się okazało bardzo się jej bała. Ogólnie to bardzo nie lubi rozmawiać na ten temat. Sama myśl, że miałaby się zgubić ją przeraża.
W sumie Wojtek za bardzo bez nas sie nie rusza np. właśnie na wycieczkę. No i bardzo żadko jestesmy razem w jakiś centrach handlowch, czy takich zaludnonych miejscach. Więc może dlatego jeszcze nie odczuliśmy potrzeby takiej rozmowy. Choć napewno nas to czeka.
Ale adres swój zna. :-)
Ale adres swój zna. :-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Noemi adres tez swoj zna... i wie jak sie nazwya wiec juz cos :-)
ale uwazam ze kazde dziecko powinno byc przeszkolone...nigdy nie zapomne niedawnej calkiem historii porwania dziecka w ikei prosto z wozka pchajacych rodzicow... tylko na chwile sie odwrocili... kiedys Wam o tym pisalam...
ale uwazam ze kazde dziecko powinno byc przeszkolone...nigdy nie zapomne niedawnej calkiem historii porwania dziecka w ikei prosto z wozka pchajacych rodzicow... tylko na chwile sie odwrocili... kiedys Wam o tym pisalam...
Podziel się: