reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

Wojtek Ty jak cos palniesz to umieram ze smiechu :-D:-D:-D

U nas nie ma wymyslania slow...ale za to wydaje jakies glupie odglosy gardlem albo sie tak szyderczo smieje co czasami doprowadza nas do szalu ...

reklama
u nas czesciowo etap wymyslania slow zanika..ale teraz lubi nasladowac innych i przy tym jest bardzo spostrzegawcza...bo potrafi np. pokazac mine mojego A - mowi- mamusiu a tatus robi czesto taka mine i marszczy brwi/czolo skupia wzork..no normalnie identycznie jak moj A jak w cos sie wpatruje/skupia!
albo moja ze robie ustka w dziubek - nieswiadomie:D jak jestem skoncentrowana ..albo tak mine dziadzia Stefcia- no nikt jej nie uczy..sama nasl;aduje a my mamy niezly ubaw:)

Wojtek mówi:
Jestem zezłoszczony na Ciebie! ( do męża i robi strasznie groźna minę)
Małż mu na to ze stoickim spokojem - Idz zobacz do lustra jak brzydko wyglądasz jak się złościsz.
Wojtek: No faktycznie;)
a za jakiś czas poszedł do sypialni i coś tam nabroił i mówi tak: Sa tu lustra? Nie nie ma , to jestem zezłoszczony!

Buhahahahaha-Wojtek :-D:-D:-D Skad Ci sie to bierze ? :-D:-D
Mloda miala wczoraj pozbierac zabawki bo czas do dpania i jak zwykle wszystko robila oprocz zsprzatania...w koncu mowie "bo zaraz Ci nastrzelam na dupsko jak sie nie wezmiesz za robote"...a mloda mi na to"Ty uwazaj,sama sprzataj bo Ci nastrzelam na dupe"...

reklama
Do góry