reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

Noemi:"mamo ja chce jeszcze mleka... (jadla bulke w mleku)
Ja:zjedz najpierw to co masz ,a wtedy Ci doleje"..
Noemi: ale ja chceee...
Ja:ale nie dostaniesz..
Noemi: Mamooo, ja chceeeee w spokoju zjesc... :-D

reklama
to ja jeszcze tu opisze...co na zamknietym;)

a ja teraz siedze tu z Wami..i przed chwila normalnie sikalam ze smiechu!
Klaudia bawi sie u siebie w pokoiku...slysze drzwi..i nagle alaaa alaaa..i cos placze(tak spokojnie)...mowie do A idz zobacz czy palca sobie nie przycisnela..(dzis mloda przechodzi sama siebie..2 razy upadla w ciagu 10 min...kolana poobijane, rozlala na siebie jogurt, a jest ubrana jak na ur i wogole nie mogac sie doczekac cuduje na maxa! )
No wiec Adam biegnie do niej i mowi, -nie placz Kochanie chodz wsadzimy paluszka pod wode...(no bo ja jasnowidz wspomnialam tylko, czy czasem sobie palca w drzwi nie wsadzila)...na to Klaudia w glosniejszy ryk - ALE JA WCZORAJ WIECZOREM GLOWE MYLAM.AAAA...a Adam dalej no to nic...paluszka wsadzimy pod zimna wode, przestanie bolec...(ja juz rylam ze smiechu, bo zakumalam, ze stuknela sie w glowe) co za chwile Klaudia wsciekla tatusiowi wytlumaczyla:D

Marcin na spacerze do chłopców:
- Chodźcie Jesiotry. Idziemy!
Wojtek na to:
- Tatusiu, my nie jesteśmy Jesiotry. My jesteśmy Grzybki. Ja jestem Grzybek Borowik, a Stas jest Grzybek Smardz. Jak Staś płacze to powiedz do niego: nie płacz mój Smardzu!

:-)

reklama
Do góry