reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
W domku jestem to cały czas poswiecam jej uwage:) Literki wszystkie zna umie rozpoznać do 10 umie policzyc....ostatnio zaczelismy dodawac 3+2 badz 2+ 2 małe cyfry umie dodawac. Ale pisać literek niechce bardzo ciezko jej to idzie.... i nie lubi malować Klaudia lubie nauke która wymaga myslenia a jak z waszymi pociechami jest ?:) Jesli chodzi o nauke co lubia robic co nie??:)

Wojciaszek dziś przed kąpielą w ramach marudzenia i szukania pretekstu, żeby nie iść spać:
- Mamusiuuu, gdzieś mi się trzecia nóżka zapodziała!

:-D

Prosze ostatnio Klaudie, by pozbierala swoje zabawki- a ona na to_Mamusiu ja jestem za mala zeby byc w takiej sytuacji:O:D

Duska tez umie juz duzo liczyc, cos tam dodawac, zna literki, umie kilka slow napisac..ale to glownie zasluga przedszkola...Nam przychodzi opowiada co juz umie..i uwielbia jak my z zainteresowaniem ja sluchamy, chwalimy,.,

No niezle niezle :-D

U nas ostatnio tez leca teksty ze jestem sliczna,mam sliczne buty,sliczne spodnie....i spiewa piosenki jak stara... :-D ostatnio niezle mnie zaskoczyla jak jechalysmy w aucie-wogle bylo wesolo-wyłyśmy jak glupie :-D

my teraz codziennie obie jezdzimy samochodem do i z przedszkola...odwoze Duske - a w samochodzie zawsze mamy dyskoteke:-D...spiewamy ..muza na fulaaa...:cool2:

reklama
U nas w samochodzie króluja ostatnio wiersze Tuwima czytane przez znanych aktorów, sa super i Wojtek prawie wszystkie zna juz na pamięć, a jesli chodzi o inne rzeczy to rysowac raczej nie rysuje nic co cokolwiek przypomina, tylko gryzmoły, Śpiewac tez lubi i wyłapuje np z radia jak leca wiadomosci rzeczy które rozumie np ze był wypadek albo bomba wybuchła.

Do góry