reklama
M
Melanie
Gość
wierzę, że takie włosy, to utrudniają życie :
M
Melanie
Gość
no ale tez trzeba układać :
anineczka
królowa mrówek :P
Antek mnie poznal odrazu, tak wiec dla niego chyba nie jest zle, ale mezus musi sie przyzwyczaic :Blanus pisze:Anineczka SUUUUUPEERRRR!!!
i kolor i forma
a jak sie podoba Twoim mezczyznom?
jest bardzo malo fryzur ktorych nie trzeba ukladac ;DMelanie pisze:no ale tez trzeba układać :
M
Melanie
Gość
fajoweBlanus pisze:i chyba tak sie skonczy, ze znowu sie obetne :
Aniulka podoba mi sie , ale mi sie tak nie uloza
jak nie prostuje to mam cos w tym stylu
tylko musze znalezc fryz lepiej wycieniowany
i z grzywka
reklama
no to dziewczyny, jak szykacie czegos dla blanus to poproszę też dla mnie.
problem mamy ten sam. mam barana na głowie, kiedy susze suszarką i kiedy nie ;D poza tym lekko wilgotna pogoda i już nici z ułożonej fryzury, tzn. układa się ale według własnego pomysłu. moje włosy kompletnie nie chcą współpracować. używam emulsji kadus, która działa całkiem nieźle, ale nie rewelacyjnie. a prostowanie prostownicą to conajmniej godzina.
więc najlepej by było mieć taka fryzurę, którą można zrobić na takich niesfornych włosach.
jakiś czas byłam na super hiper kreatywnym strzyżeniu, no i do pierwszego mycia jakos to wyglądało
a i jeszcze kolor, mój jest kompletnie nijaki, a chciałabym żeby był jakiś
problem mamy ten sam. mam barana na głowie, kiedy susze suszarką i kiedy nie ;D poza tym lekko wilgotna pogoda i już nici z ułożonej fryzury, tzn. układa się ale według własnego pomysłu. moje włosy kompletnie nie chcą współpracować. używam emulsji kadus, która działa całkiem nieźle, ale nie rewelacyjnie. a prostowanie prostownicą to conajmniej godzina.
więc najlepej by było mieć taka fryzurę, którą można zrobić na takich niesfornych włosach.
jakiś czas byłam na super hiper kreatywnym strzyżeniu, no i do pierwszego mycia jakos to wyglądało
a i jeszcze kolor, mój jest kompletnie nijaki, a chciałabym żeby był jakiś
Podziel się: