reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fryzik

reklama
Blanus szukam czegos dla ciebie ale wiesz co??? Mi się najbardziej podobałas we fryzurce którą pokazałaś na ślubnych fotkach

i to barrrrdzo ::)
nie chce myslec, co by sie dzialo gdyby klimat w Polsce byl bardziej wilgotny
musialabym je scinac na krotko :(

ta jest fajna jak nie chcesz prostowac
lofa_getpic.jsp

i chyba tak sie skonczy, ze znowu sie obetne ::)

Aniulka podoba mi sie :D, ale mi sie tak nie uloza :(

jak nie prostuje to mam cos w tym stylu
tylko musze znalezc fryz lepiej wycieniowany
i z grzywka

116mv.jpg

Blanus pisze:
i chyba tak sie skonczy, ze znowu sie obetne ::)

Aniulka podoba mi sie :D, ale mi sie tak nie uloza :(

jak nie prostuje to mam cos w tym stylu
tylko musze znalezc fryz lepiej wycieniowany
i z grzywka

116mv.jpg
fajowe :)

reklama
no to dziewczyny, jak szykacie czegos dla blanus to poproszę też dla mnie.
problem mamy ten sam. mam barana na głowie, kiedy susze suszarką i kiedy nie ;D poza tym lekko wilgotna pogoda i już nici z ułożonej fryzury, tzn. układa się ale według własnego pomysłu. moje włosy kompletnie nie chcą współpracować. używam emulsji kadus, która działa całkiem nieźle, ale nie rewelacyjnie. a prostowanie prostownicą to conajmniej godzina.
więc najlepej by było mieć taka fryzurę, którą można zrobić na takich niesfornych włosach.

jakiś czas byłam na super hiper kreatywnym strzyżeniu, no i do pierwszego mycia jakos to wyglądało :p :p
a i jeszcze kolor, mój jest kompletnie nijaki, a chciałabym żeby był jakiś :)

Do góry