reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fryzik

ja ma taki fryzjerski specyfik do prostowania włosów firmy Matrix był troszkę drogi ale jest niezły
fryzjerka mi mówiła żeby uzywać jakis preparatów zawsze przed prostowaniem to troche chroni strukturę włosa ::)

reklama
Moja koleżanka w swoim saloniku sprzedaje produkty Matrixa :)
miałam lakier i był super i pięknie pachniał :)
teraz juz nie używam lakieru

imag00552sg.jpg

przyznam sie ze jest mi szkoda scinac te moje włoski ale wole zrobic to niz zagladac cały czas do Mikołja buzki i sprawdzac czy nie ma w niej moich kłaków

mi sie podobają grzywki tylko troche mnie w nich denerwuje to ze trzeba podcinac jak juz na oczy zachodzi

Melanie masz racje ale chyba mam głupią nadzieje ze jak beda krótsze to nie beda wypadac

reklama
U mnie włosy nie wypadają, są proste jak druty, ciężko coś z nimi zrobić, źle się czuję w swojej "fryzurze" i to chyba główny powód, dla którego nie lubię  i nie robię sobie zdjęć. Pisałam już, że kochałam krótkie włoski. Pasowały do mnie, choć może byłam mniej kobieca ::). Nie pomogę Wam w temacie: włosy, ale chętnie poczytam. A wypadanie po ciąży to chyba musi u Was wyleczyć czas :)

Kamila też łysiutka z tyłu, a włosów ma dużo i są długie i czarne, więc to strasznie wygląda ::) :p

Do góry