reklama
daisy26
Fanka BB :)
Daisy słodka ta Twoja lalunia!
A my dziś byliśmy na łyżwach. Niestety bez Adika, bo znów ma nieciekawy katar. za to wstawiam Wam Tomka
http://www.youtube.com/embed/iON6g96QXA4
A my dziś byliśmy na łyżwach. Niestety bez Adika, bo znów ma nieciekawy katar. za to wstawiam Wam Tomka
http://www.youtube.com/embed/iON6g96QXA4
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Julkowe wariacje
Moje szalone dziecko siedząc na swoim nowym kibelku dla zabicia czasu często wkłada sobie na głowę kosz z praniem, albo ręcznik i udaje ducha Tutaj jeszcze na starym mieszaniu w trakcie pakowania się :-) a to z dziś rana, w marche kupilismy jej zestaw z ciastoliną do zrobienia farmera i zwierzątek. Zestaw jest zaje... i tani ok 29zł, a zabawa przednia. To jest Julkowe wyobrażenie o farmerze
Moje szalone dziecko siedząc na swoim nowym kibelku dla zabicia czasu często wkłada sobie na głowę kosz z praniem, albo ręcznik i udaje ducha Tutaj jeszcze na starym mieszaniu w trakcie pakowania się :-) a to z dziś rana, w marche kupilismy jej zestaw z ciastoliną do zrobienia farmera i zwierzątek. Zestaw jest zaje... i tani ok 29zł, a zabawa przednia. To jest Julkowe wyobrażenie o farmerze
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Farmer pierwsza klasa I jakie Jula ma długie włoski! Kiedy moja Zosia będzie miała takie? Pewnie, gdy przestane jej podcinać Zosia lubi się bawić we fryzjera.
Ostatnio jednak koncentruje się na byciu kobietą- tzn. codziennie rano przy ubieraniu mówi mi: mamo, nie ziakładaj mi podkosiulki. Ziałuś mi biuśtonoś bo ja jestem kobietą
Ale dziś to mnie zastrzeliła. Przebierałam w łazienkce Marysię, weszła Zosia, rozejrzała się i mówi:
-mamo, daj mi tojom piejuśke.
Pytam:co ci dac?
- Piejuśke tojom bo ja jestem kobietą.
A chodziło konkretnie o wkładkę higieniczną.
Ostatnio jednak koncentruje się na byciu kobietą- tzn. codziennie rano przy ubieraniu mówi mi: mamo, nie ziakładaj mi podkosiulki. Ziałuś mi biuśtonoś bo ja jestem kobietą
Ale dziś to mnie zastrzeliła. Przebierałam w łazienkce Marysię, weszła Zosia, rozejrzała się i mówi:
-mamo, daj mi tojom piejuśke.
Pytam:co ci dac?
- Piejuśke tojom bo ja jestem kobietą.
A chodziło konkretnie o wkładkę higieniczną.
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Beatko fajny farmerA włoski naprawdę długaśne.
Alan tez lubi się chowac do szafek,a ostatnio koniecznie chciał się zmieścic do pudełka po dużych puzzlach.
Aniu no to masz w domu małą kobietkę
Synu nie tyle lubi biustonosze co to co pod nim,podglądacz mały
Śmieszne te nasze dzieciaki.
Alan tez lubi się chowac do szafek,a ostatnio koniecznie chciał się zmieścic do pudełka po dużych puzzlach.
Aniu no to masz w domu małą kobietkę
Synu nie tyle lubi biustonosze co to co pod nim,podglądacz mały
Śmieszne te nasze dzieciaki.
Robiłam porządek ze zdjęciami. Miałam je na 5 komputerach i musiałam coś z tym zrobić. Znalazłam taki film. Adamo miał 3 miesiące. Tomi 2 lata i 2 miesiące.
Kulu-lulu - YouTube
Kulu-lulu - YouTube
adudz82
Lipcowa mamusia :)
Dmuchawcu z twojej Zosi to naprawdę prawdziwa kobietka, jeszcze trochę a Marysia będzie robiła to samo ;-);-);-)
Beacia82 moja Monia chowania do kartonów też już próbowała, ale z kartonami wygrywa jej skrzynia na zabawki, włazi do niej i przykrywa się kocem i krzyczy: "mama szukaj mnie, tutaj jestem pod kocykiem"
Ewo nie ma to jak braterska pomoc
a dla przypomnienia kilka aktualnych fotek Moni:
Beacia82 moja Monia chowania do kartonów też już próbowała, ale z kartonami wygrywa jej skrzynia na zabawki, włazi do niej i przykrywa się kocem i krzyczy: "mama szukaj mnie, tutaj jestem pod kocykiem"
Ewo nie ma to jak braterska pomoc
a dla przypomnienia kilka aktualnych fotek Moni:
Ostatnia edycja:
reklama
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Adudz ale Twoja Monia fajna dziewczynka i jaka już duża:-)
Podziel się: